helgens bravader

lule cruising vart helt klart värt, hyffsat med bilar och trevligt folk :) började med utställning på biltema, dåligt väder och inte allt för mkt folk, sen till DB's garage å fixa ljud i limpans bil, upp till ökx å hämta nån snubbe där även fisa visade sig vara! sen begav vi oss mot lule igen. Satt hos db ett tag innan marina och hennes karl kom och vi begav oss in mot stan, förutom några missöden på vägen som att ljuddämparn trilla bort så tog vi oss oskadda till stan. R&B senare under kvällen.

Nu sitter jag här och har ont i både revben och lår eftersom vissa personer, eller ja en viss person var lite hårdhänt! menmen sånt man får leva med ibland, han fick igen och det är de viktigaste ;)

vad mer ska man säga? Praktik hela den här veckan oxå, red skandalen tsm med jossan och Stöddig. Sen fick jag uppdraget att skritta Loads of Dosch (Doschen) runt hagen, han var sutten på 1 gång och det vart ett litet ryck då jag hoppade upp, tur man är van vid stora klumpiga varmblod ;) var ungefär som att sitta på Cathy. haha. han skötte sig och allt var frid och fröjd, jag å jossan borstade, smorde å pysslade allmänt med resten av djuren som körts sen for vi hem :) imorgon pratade Lasse om att vi skulle får köra skandalen och nån mer, tror han mummlade nått om Stöddig!

Den som lever får se..

puss och adjö

//e.z

(kanjubjudapånånbildfrånhelgen)






fredag

och helg, även en heg man sett framemot ett tag eftersom det är lulecruising! najs om jag får säga det själv ;) så nu är bara börja tagga barn.

Fick ha praktik i fuse idag eftersom skolan inte kör ut till praktik platserna på fredagar. Var oxå kul att vara där igen, tömde 2 grupper som redan är ute på bete och deras fålla ska göras ren, sen skrapade vi och fyllde mat åt lammen. (jagvetjagärlantis!!) Hade EU provet idag, gick nog inte så jätte bra, jag fattade fan ingenting ;o menmen sånt är livet..

ska plugga och tagga cruising nu, sen vänta på att elina ska ta sig hit så vi kan kirra nå music tills imorgon ;)

(sen fick även hästarna beta ett tag på gården då jag kom hem)

adjö

//e.z


27/5

var rätt lugnt på praktiken idag oxå, började med att mocka då vi kom dit samt fylla spån. Sen vart det att rida scandalen och stöddig, jag vart placerad på scandalen så jossan fick ta lille nordisen. Om jag får säga det själv är det ganska status att ha ridit på en 12 milles häst å de vet ja jossan tycker oxå! mamma är ganska avundsjuk för att jag ens får vara i närheten av honom, men mamma vem har sagt att du inte får komma dit och klappa på han? ;) nåja, båda hästarna skötte sig bra, scandalen var goooooode stel med dom stunder han släppte var han riktigt fin, mjuk i munnen osv.. Och hans galopp!! OJOJ säger jag bara, varmblod brukar ju inte ha så bra galopp men han var riktigt fin :D

nog om detta, nu MÅSTE jag plugga för EU provet imorgon, kommer gå bajs! jag känner det på mig.

adjö

//e.z

26/5

är det illa då man inte kommer ihåg att bussen lämnat lule och man vaknar upp med panik och inte vet vart man är? jag var då ganska trött kan jag lova.

Praktiken har hittills varit kanoners, trevligt folk och trevliga hästar. Rätt chill så att säga. Var tänkt att vi typ skulle rida Skandalen och Stöddig men jag och jossan kände att vi kan ju lika vänta tills imorgon då det förhoppningsvis blir bättre väder :) dagen bestod av, mockning, fylla spån, sopa, fylla vatten i alla hagar det var ganska tungt eftersom det slutade med att jag och jossan fick hinka eftersom det var så dåligt tryck i slangen, sen smorde vi selar, tog in hästar, spolade ben och smorde karleder å pysslade på, tog in shettisen Ronja och hennes bäbis Sportakus tror jag bestämt han heter och han är jävlart crazy! tur han är söt säger jag bara ;) sen fodrade vi och for hem. Bullfrog och Doschen var iväg idag så det vart två hästar mindre att fixa med, inte för att det var så stor skillnad men iaf. hihi.

nåja

adjö barn

//e.z

blä

kiss väder ute och jag är trött! men man har ju som nått att se fram emot, inte direkt så att man inte vill till praktiken ;)

nåja ska väl börja bege mig mot bussen.

adjö

//e.z

första dan

på praktiken hos Lasse Marklund, först när vi kom dit var det tomt jag och jossan stod där som ? och undrade vad vi skulle ta oss till. Till slut kom det folk, anna och josefine. visade sig att dom bara varit ute och kört. Jätte trevliga människor måste jag säga och första dan har varit hur kul som hellst. Har även träffat stjärnan Scandal Play, ganska status på det alltså ;)

nåja ska plugga nu men bjuder på en snodd bild på Skandalen!



//e.z

23/5

idag ska jag och elin ta oss en tur i skogen på elma och rollo, längesen man var med det lilla barnet!

jaja nu måste jag börja bege mig, skulle ha varit i boschen kl 11............. ;)



//e.z

ojoj

nu är jag dålig på att uppdatera IGEN! nåja kan ju inte säga att det hänt allt för mkt, igår kom våra grannars nya ponny och jag å anna badade djuren (: var med elina och hennes vänner å grillade i stallet, MYS!
idag har jag varit på wallöfs och hjälpt kossan med Leo. Gudrun träning och dom var så duktiga :) ikv blir det nog att umgås med elina som det ser ut nu. Annars får man väl se vad lule har att erbjuda....
//e.z

19/5

fyfan man blir ju typ grillad då man går ut, eller jaa man behöver inte ens gå ut för det är så jävla varmt inne ;o

mina armar mår bättre idag, smorde in mig med nå solskydds skit så man slipper bränna sig mer ;) nåja, hade sovmorgon idag, bussen gick 8.45 och självklart var jag ju sen så just då jag kommer ut ur polishuset (genade där igenom) så ser jag bussen sväng ut från stationen! jävlarhelvetessatan och några mer vackra ord hann jag klämma ur mig. när jag sen insåg att nästa buss inte gick förrens kl 10 vart jag ju inte gladare precis. Dan gick fort, hade 2 lektioner dock prov men iaf. Sen kom Robert och hans vänner å plockade upp mig i öje så jag åkte med dom hem eftersom han ändå varit och besiktat bilen. Ganska vänligt av dom alltså.

jaja, ska väl ta å försöka hitta på nått att göra se om det finns några sociala människor i den här stan.


//e.z

 sommarsommarsommar

17/5

sitter och lyssnar på joshua radin och pluggar, hästen är inte bättre, armarna bränner och jag är less.


ibland är lule gode jävla fittigt, spec då folk börjar snacka en massa om sånt dom inte har en aning om!

//e.z


cykel på köpet

jag skrattar fortfarande åt det & de kan jag lova att elina oxå gör, dock vet vi inte varför det är så kul och hur vi kom in på det för ingen av oss kommer ihåg typ nått... Nåja kvällen var iaf toppen jag och elina fick en bra plan som vi genomförde, dock har man väl lite ångest idag över vissa saker men det äre värt!

Vaknade krin om en 8-9 i morse pigg och glad. For iväg till stallet kring 11 å red, dock var elma lite oren bak så det vart att skritta hela vägen hem. Bajs häst! Drog ner på stan en sväng med elina nu på eftermiddan, satt nere vid brass och solade å jag kan lova att vi höll på att avlida båda två i värmen -.- Men vill man hinna bli brun innan sommaren så äre dax att börja ;)

nå däremot äre duschen som väntar, ska bara glo klart fejjan först ;)

kyss och smek

//e.z


25

grader varmt har vi här ute i skogen just nu, fyfan rena sommar värmen! tror jag ska dra på mig en t-shirt eller kanske ett linne och bege mig ut i solen å städa stallet/hagen låter som en bra ide om jag får säga det själv :) Sen ska jag bege mig mot stan på nå vänster och möta på finis cecilia, det gillar vi på facebook! hihi.

nåja nu har jag inte tid att skriva nå mer..

adjö

//e.z
 sommarsommarsommar

12/5

Slutade tidigt idag 1 lektion bara. Dock gjorde jag ju prov vid lunch men de räknas inte ;) Så blir det ju lång helg oxå eftersom det är.. jaa vad det nu är för speciellt vet jag faktiskt inte men nått äre iaf. hehe.

Ska med mamma och rida isis idag hos sylvia, ska bli nice! dock så äre inte sylvia som har mammas grupp men det kan nog bli rätt skoj ändå!

nåja nu äre jvgrillen som väntar, här ska tjockas!

kyss och smek


//e.z


Grans

idag fick elma följa till grans, hon var på väldans bra humör då jag lastade och allt trots att hon bara stått ute drygt 40 min innan vi for :o ibland är hon en snäll häst! Morgonen började med att hon fick bli vän med Elisas 3åring kitty eftersom det var ont om hagar, elma tyckte kitty var äcklig så i början höll dom sig i varsin ände av hagen ;) Nåja red iaf för lea senare på dagen, och alltså lea hon är min största idol alltså! haha. Elma gick så jävla bra största delen av passet och ett plus på att L tycker om hon! det gillar vi på fejjan.



hann hända massa spännande saker under dagen och jag kan säga att Jossan S gjorde min dag, helt klart!

//e.z

8/5

så har man typ just kommit hem, bara hunnit tvätta bort sminket och lite så. Fin kväll med massa folk :)
nu tror jag bestämt att det är sängen som väntar, upp tidigt imorgon och hjälpa anna med elma!

puss och godnatt.

//e.z





                                       


                                                                                                    Det var verkligen inte såhär jag ville ha det,

6/5

ibland undrar man vad folk tänker med? man blir bara så jävla arg och ledsen...





r.i.p finafina Concordia 2003-2010






















//e.z

blää

jag är less och orkar egentligen inte skriva blogg, jag orkar inte heller fortsätta jobba om dessa jävla savanner! så nu glor jag face och pix ist.

adjö

//e.z

och ut i skogen

med hundarna, ja vad ska man säga? dagens hundlektion bestod av att först gå omkring i skogen och få hundarna att lyfta på fötterna utan att hoppa, upp på stenar och stubbar. Även träd.. upp mot träden skulle dom och sträcka på sig -.- Lånade mix av katrin, blir nog att ha han nu eftersom det alltid är massa tjorv med hundar hit och dit. Nåja han tyckte det var ganska roloigt och efter ett tag var det ungefär jag som hängde i kopplet medans hunden var uppe på alla stenar och stubbar han kunde hitta! Snön var ganska mysig den oxå, la sig och rullade ett X antal ggr ;) haha. Hann även köra upp lite olika moment, typ passivitetskontroll och att han ska kunna sitta fast bunden trotts att jag gick iväg. Han var så duktig micke lilla (:

åh! jag pratade med Tina idag, en som har stall utanför pite där elma har stått med föl å där man varit några gånger och hälsat på/hjälpt till. Hon började prata om hur det var med Biet (elmassistaavkomma) att trots att hon var skadad som föl hade det ändå börjat bli bättre och hon vari träning nu. Hon frågade om Elma och lite sånt, hade tydligen hittat nån film på tuben! haha. Sen var jag välkommen att hälsa på i skeå om jag vill eller bara har vägarna förbi. Lyckli jag vart då, det gjorde helt klart min kväll. PLUS att jag och jossan fixat praktikplats nu, hos Lasse M i höglandsnäs. Inte illa pinkat barn! så nu blire köra travhäst för hela slanten. 



svar på kommentar; joo jag har börjat använda silvers nu :) tackar!

//e.z




3/5

började morgonen med att mocka hagen på grans, riktigt uppfriskande sådär på morgonen! not.. Sen var det sombie som lekte tåg runt slingorna, dragkamp, jag vart arg, hästen ville springa fort, jag vart ännu argare, orkade inte bry mig och sen fick vi vara först. Och vipps så vart hästen jätte fin. Jävla komplicerade djur de där ;)
nåja, orkar inte skriva nå mer, kan bjuda på lite bilder från tidigare år samtidigt som jag laddar inför sittsträningen med Lea imorgon, det kan behövas!

Sombie kan väl få vara med bara för att han är ganska så söt!







självklart mest bara häst bilder, men jag gillart!

//e.z


2/5

Tog mig ut i kiss vädret på en tur med elma, gansla starkt jobbat va? hon var så fin, dock mest bara skritt och jag ides inte anstränga mig.. men vafan ;) Trostan hjälpte till att sträcka tråden i hagen, eller jaa, han var ju inte till så mkt hjälp men han följde med mig 2 varv runt hagen trotts att dom just fått mat. Han verkade hyffsat road och kom jag för långt bort galoppsa han ikapp mig! haha, söte. Den ponnyn väljer människor före mat dom flesta gångerna.

annars har de väl inte hänt nått, var och mötte elina i stan innan hon begav sig mot öje. Hah just det, hennes mor tror att vi är tsm, eller har nått på G bara för att vi umgås så mkt... hahaha, jag dog lite!

nåjaaa..

natti

//e.z

  hjärtat

1/5

jävla skit väder idag, alla hästarna fick vila. elma frös i sitt 150g täcke, klen hästen där ;) kvällen spenderades med elina trevligt alltså.

meen nu ska jag glo fejjan och sen sova, humöret är inte på topp!

//e.z

valborg

och den "firades" med världens bästa elina! for till ormberget och grillade :) alla verkade tro att vi hade jätte tråkigt där (baraförattdomsöp) men då trodde dom fel. Jätte trevligt med mkt prat och tjockande, vilket innebär hård träning imorgon ;) nåja trevligt var det iaf. skönt att bara ta de lugnt.

jaja, nu äre sängen som väntar.

kyss och smek!

//e.z

RSS 2.0