stor schtan piteå..

där har man spenderat större delen av kvällen innan avgång till lule. Var ju tjej kväll så passade på att inhandla ett par jeansleggins. NAJS! tyckte inte om dom första som kom som var i samma material som vanliga leggins, men nu har dom ju mer jeansiga braxor, det gillas på fejjan ;) var hyffsat mkt folk för att vara i lilla pite, isa var den som fick dras med mig hela kvällen. Även mimmimannen hängde på ett tag. Trevlarns!

nåja ska väl sussa eller nått nu. Imorgon har jag renässans prov.. önska miglycka till, det kan behövas!

adjö

//e.z

 inte nice!!

blondie!

nu har jag tagit bilder på håret, skratta inte barn, jag kan inte hjälpa det gul/oranga ;)


nå ni får en bild, men nu måste jag springa ut i garaget å hjälpa björna att luftabromsar ;o ;D haha.



//e.z


frissan

i tre timmar idag, kom väl hem kring kvart i tio skulle jag tro, kom dit halv sju.. nog för att jag avfärgade håret, klippte, slingade och färgade på det men iaf, jag höll på att somna sista halvtimmen och jag trodde ryggen skulle döda mig! nå men iaf så har jag typ INGE hår kvar!! känns det som iaf (a) och så är jag ju blondie, eller nästan iaf, mkt mer än vad jag var tidigare. fast,,, kan ju meddela att det är liiite gula nyanser i det, men inte göre nått ;)

vad har jag pysslat med annars idag då? typ stallet heela dan, har sprungit mellan skolan och stallet som en galning eftersom jag inte vetat vart vi skulle vara! schemat ljög för mig :@ jaja motion fick man ju på köpet iaf. hehe. Hade även ridning för lea, sombie fick stå ut med att släpa omkring med mig på ryggen. Han är så fin att hoppa, synd bara att jag rider som en jävla säck potatis!

och nu blire sängen så man orkar upp imorgon..

puss och godnatt

//e.z

26/4

sitter i datasalen med kossan just nu, har just haft prov i samhälls typ EU.. gick väl iiiinte riktigt som planerat! får räkna med ett IG, tur man är van att göra omprov ;) haha.

//e.z

25/4

gode trött man är måste jag säga, steg upp typ halv elva och gick ändå inte och la mig så jättejätte sent ändå var det typ världens kraftansträngning att ta sig upp! tur det är ljust ute då man vaknar, annars hade det aldrig gått!

nå men hade iaf en trevlig kväll med emelie, addo, ante och ragge. Dom kom in en snabbis och sen for vi ut och drog raggen en sväng. Jag och emelie hann protest promenera in till stan eftersom hon inte fick sitta fram ;) haha. Nå men det var som skönt med en prommis iaf. Sen plockade hennes karl upp oss i stan igen (addo) å sen bar det av mot boden hållet, cruisade en sväng i sävast tror jag bestämt det var? var väl inte riktigt nån som visste vart vi var, men sånt är livet ibland. Var väl hemma kring halv tolv så det vart ju inte allt för sent.

så vad händer nu då? Kanske man skulle städa rummet, packa och bege sig mot björsbyn.. låter som en ganska bra ide tycker jag! :)

adjö

//e.z


och ikväll

blir det nog att umgås med emelie och nå andra coolingar ;) trevligttrevligt!

har faktiskt varit rätt snabb på att hinna med allt jag ska idag, göra klart stallet, rida och pyssla på lite extra med elma. Tvättade svampen och borstade bort ordentligt med päls, snart har hon sin fina sommar päls ist! dock är hon inte så fin just nu då hon är typ kal i ansiktet, eller jaa sommarpäls i ansiktet kanske man ska säga. haha. Red i skogen, mkt övergångar och skänkelv. för att få hon lyhörd och lösgjord. Hon har faktiskt börjat bli riktigt fin nu för tiden då hon får gå nästan alla dar i veckan. Kan ju inte ta på mig all "ära" utan anna har ju faktiskt oxå gjort ett bra jobb med henne, hon är ju faktiskt inte den lättaste hästen att handskas med alla gånger! Duktigt litet barn ;)

nåja, nu luktar det fooood i läggan så ska vara lite social vid matbordet med far och petra.

adjö

//e.z

 ersnäs typ 05-06 kanske? haha

fin kväll

tsm med cecilia, var och promenerade runt örnäset en sväng pratade på jaa typ de vanliga :) trevligt som vanligt oxå! Kom iaf just hem typ, eller jaa kring halv tolv.. hurtig som jag är så har jag cyklat, dit vägen är som lugn nedförsbacke så de är bara att gliiiida, MEN då har vi ju hemvägen oxå, det är ju en helt annan sak och som ni borde ha räknat ut vid det här laget så äre alltså uppförsbacke hela vägen hem och till råga på allt så var ju självklart MOTvind. Åh vad jag älskar lule ibland. aja, det var då värt det, motion och få träffa cecilia kan nog inte bli bättre en freda kväll :)

nå men vad händer nu då? kanske man skulle glo ett avsnitt dating in the dark, känns som en bra idé, så därför kör vi på det!

adjö

//e.z

Luleå igen då

Så sitter man och häckar i lule igen, nog för att det oxå kan vara trevligt ibland. Men Grans tar nog ändå priset :)

Har hunnit med att träffa strömbäck en sväng idag, jag tycker så synd om hon lilla barnet! sen har jag hunnit dra en repa på stan med mimmi oxå, (www.rosakaffekopp.webblogg.se ), kollade affärer lite halvhjärtat och sen har vi även hunnit bli kommenterade om att vi var lika :o han som sa de trodde vi var syskon! är vi verkligen så lika? haha. Hann även träffa en jaa vad han då var, en vän till mimmi iaf, som gillade hennes former. Jag kollade bara väldigt konstig på mimmi.. (hansadehögtpåettcafé) trevligt iaf.

nå men kom just hem från stallet, korven fick nya fötter. Han hann tom med att bita rickard i rumpan, tror han fick lite ont.... nåja sånt är livet. Elma pussade jag mest bara på, var för trött för att orka rida :s

såååå vad händer ikv då?

//e.z


23/4

tog mig faktiskt i tid till skolan idag, ganska duktigt av mig! Nu sitter jag i bibblan med elisa och emma å ska jobba om nå jävla djur typ daggmaskar eller nått? Inte det roligaste jag har gjort kanske menmen jag ska ju ha MVG i ekologin så... önska mig lycka till ;)

nåja ska väl ta tag i arbetet nu.

adjö

//e.z


...

ibland tänker man för lite, eller äre kanske för mycket? 













                                                                                                                                      seems like we lost it,






//e.z


och nu då

har just slutat, rätt lugn dag idag men det kan ju ha varit för att jag inte började förrens 10.05 (a)

hade nyss hundlektion, lånade balle av marie. En liten sak, vågar mig inte ens på att försöka stava till rasens namn, men nu kan ju kanske gissa er till vad det var för nån? Gick väl sådär, känner ju inte hunden och han ville mest bara kolla på vad dom andra pysslade med, men han var söt ändå ;)

nåja, ska väl fortsätta glo fejjan, väntar på att isa ska sluta sen blire middag å efter det börja promenera mot bussen :)

adjö

//e.z

 radar kan få vara med på en bild på tal om hundar ;)

EU

nu är samhälls på schemat, jobbar typ om EU kanske? ingen i klassen som fattar nånting men det blir nog bra ändå och det är prov på måndag. TAGGA!!! eller kanske inte?

nåja ska bege mig mot klassrummet..

adjö

//e.z

ojdå..

råkades visst försova mig i morse.. Hade ställt klockan på 05.15 för att jag skulle hinna göra mig klar utan att behöva stressa, dra på mig lite finare kläder, sminka mig och platta håret & inte behöva cykla som en tok ner till busstation. MEN det sket sig ju, det slutade med att pappa kom in och väckte mig och då visade det sig att klockan var 6, ungefär då som jag brukar försöka ta mig iväg, eller iaf senast kvart över. Och eftersom att jag inte är den mest morgonpigga människan i världen så tar det ungefär 15 min MINST att ta sig upp ur sängen, så 6.40 bussen var ju bara att glömma. Tog bussen som gick mot umeå i hopp om att den kanske skulle ta vägen genom öjebyn, men inte det heller och självklart missade jag precis lokalbussen som gick tio i åtta, så fick sitta och vänta på nästa som inte gick förrens halv nio. Ibland älskar jag llt, bara för att det typ går bussar var 10:onde min.

Nåja, nu är jag ju framme iaf, orkade inte gå ner till stallet så sitter med isa i datasalen ist, meningslöst att gå hela vägen dit ner och sen upp igen.. Enligt mig iaf ;)

jaja, nu ska väl dom här barnen snart sluta så då ids jag inte skriva någe mer.


adjö

//e.z

 

inte illa kissat!

nu barn, nu har jag äntligen en ordentlig header, och allt tack vare anna (www.aannaaw.blogg.se) mkt snäll flicka det där! :)

//e.z

nanana

jag har ungefär inget att göra, borde egentligen plugga till traktorprovet men.. jag orkar verkligen inte! så det får bli imorgon ist ;)

sen vill jag fara till stallet, är grymt ridsugen spec efter att hon var så grymt fin senast! nåja tur man har haft ridning på skolan i veckan.

blablabla, och vad ska man nu skriva? jag suger på att blogga jag vet, men ni får leva med det. Har som aldrig nå spännande att berätta, eller? kan ju iaf säga att pendla mellan lule och pite är inget man ska ge sig in på om man inte är en väldigt morgonpigg människa. Jag cyklar hemifrån SENAST kvart över sex, eller försöker ta mig iväg där i kring.. (lyckas inte alltid med mina planer) eftersom bussen avgår 6.40! förstår ni hur tungt det är?! sen vill man ju inte sova på bussen heller (vilketjaggörändå) eftersom man aldrig vet om man skulle råka dreggla, prata i sömnen, snarka eller ge ifrån sig nått annat konstigt ljud? jaja sånt är livet och som tur är så känner man ju ingen på bussen, fast.. det kanske hade varit bättre om man gjort de? Nog om detta.

nu ska jag ta och glo klart fejjan, läsa lite andra bloggar och soooova <3

kan ju bjuda på en bild eller två oxå;

 JUST DET!! lilla rutantutan har ju flyttat till jossan och henke i öjebyn eftersom dom har lite fullt hemma i j-ön, så då har jag fått lov att låna odjuret dom dagar vi har hundlektioner! lycklig människa? OHJA :)



 det finaste jag har.

//e.z

wööps

alltså jag är så gryyyyyyymmmt dålig på att uppdatera.. jag vet att jag typ skriver det i varje inlägg men det är ungefär som mina försök till att komma ihåg att skriva i "stallboken" vad hästarna har gjort varje dag, går inge vidare!

nåja, sen sist jag uppdatera så har elma bara blivit helt mongo, hoppar och far överallt, vägrar gå dit jag vill och är bara allmänt stoig! Men förhoppningsvis äre väl bara vårkänslor? vem vet..

jaja, nu ska jag ta och glo på ett avsnitt av ponnyakuten hade jag tänkt ;)



 

 mina finaste <3

//e.z


:)

hah, var just in och snokade lite på annas blogg, ni vet elmas lilla skötare http://aannaaw.blogg.se/ ;) hon hade lagt upp lite bilder från då dom var ute och red! och den ena bilden (ni kommer snart få se lite längre ner) fick mig bara att tok le, så himla fin och typ lycka i bilden! haha.

nåja, iaf så har jag hunnit med hyffsat mkt idag, för att vara jag vill säga,.,, först granngården och inhandla mat åt elmagumman, sen k-rauta och skulle hämta ännu mer foder åt fetknoppen men de hade dom inte fått in.. så de vart att lämna betforen i stallet, coop med far, stan och möta matilda/elina/kk, sen cykla hem, plugga och nu sitter jag här! dock tror jag det är dags att uppsöka sängen, ska upp tidigt imorgon och hämta fodret på k-rauta (ringde senare och sa att det kommit), plocka upp isa som kommer med bussen halv tio, stallet och fixa djuren sen schtaaan. Trevligt värre skulle jag säga!

nåja, här kommer bilden på elma och anna :) (snottfrånannasbloggochlovisaharfotat!) 
(



puss och adjö.

//e.z

jag dog just lite.....

kan ju bara meddela att LB är sjuuuuk i huvet ;)


POLIS! STOPP I LAGENS NAMN! BYT TROSOR!

Elvira | natti säger:

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA du är ju sjuk!

L// säger:

HAHA JAAAAAAAAAAA JA VET!!

ser din pappa framför mig i hans uniform me fart kameran!SAkta i backarna blev lite för mycke broms spår hära! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAA

Elvira | natti säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA vart får du allt i från? x')

L// säger:

 HAHAHAHAHAHAHAHA ja vet inte!!!

de bara flyger upp!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

åså varu tvungen å skriva på facebook HAHA

Elvira | natti säger:

HAHAHAHA MEN JAAA!!!



alltså fråga inte ens.. det hela började med konkelbärskatten tror jag......... Men Fejjan i mitt <3 ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tTnHvmVV1iM


sen kan jag ju passa på att säga att korven typ är världens duktigaste, han har ju på börjat sin träningskarriär nu ;) sen är ju såklart elma oxå en duktig liten poa, men korven tar nog priset i veckan!

och anna, vad skulle jag göra utan henne nu för tiden? guldvärd! :)




måste ladda upp en bild från helgen oxå, var ju och hälsade på matilda som skulle ut på party och förfestade hos hennes vän julia, super trevlig människa alltså! :)



//e.z

HAHAHAHAHAHAHA

5/4

 nog saknar jag den allt.. <3

 egooo

 elma <3

 trostan <3

får nöja er med bilder idag ;)

//e.z

myror i benen

precis dsåkänns det, som att nått kryper omkring i benen och man kan inte sitta still! nån som förstårmitt problem? det är verkligen ett i-landsproblem!

nåja, jag ska nog uppsöka sängen,, så man tar sig upp å rida med anna imorgon ;)

natti bloggen.

//e.z

(just det, cecilia slingade mitt hår idag, de vart bättre än förra, inte liiiika mkt tigerkaka ;))

2/4

lyckades bara bli lurad 1 gång igår, och det var kolan som fick äran att lyckas!

var gode hurtig igår, enligt mig själv alltså.. först var jag ute och red med hanna, sen cyklade jag med korven och till sist var jag ute och gick med dimage och ivan i över 1 timma, raskt tempo. Rätt duktigt om jag får säga det själv, är ju i vanliga fall en ganska lat människa ;o ;)

idag ska jag dra mig in mot stan och träffa jocke och isa innan dom far mot ökx. Hade tänkt hinna med att göra klart stallet innan, dock inte rida eller så för jag är för seg för det, så de får bli på eftermiddan eller nått sånt.

aja, nu ska jag ner och socialisera mig med mormor å kanske trycka i mig nå food!

adjö

//e.z


31/3

klockan är, jaa vad den nu är.. iaf tidigt skulle jag säga. Och jag är vaken nu, första dan på lovet.. nåja nån måste ju upp och ta hand om hästarna!

kom från öjebyn igår vid ett, drog en repa på stan med elina, fikade på bo's, chailatte och chokladbollar vart de ;) inte illa! sen var vi hurtiga och gick till björsbyn/rutvik, det vill säga hem och till stallet.

korven fick komma ut och motioneras idag oxå, cyklade och mötte elina då hon var klar i stallet, han var så duktig den lilla tjockisen om man räknar bort hem vägen för då ville den mest bara gå i sidled -.^

nåååja, kanske man ändå skulle ta och försöka sova en snärt till? annars lär man ju däcka kl nio ikv ;)


puss & adjö

//e.z

 kan ju även tillägga att jag ser ut som en tigerkaka på skallen efter att linnea skulle försöka sig på att slinga ;) haha.



RSS 2.0