sånt är livet..

Kom hem redan idag från öjebyn, valborgs ni vet ;p . Gick på stan med mimmimannen, km, sandra och cecilia, trevlans det :)

Komma hem var väl inte allt för trevligt.. tog bort lilla hund idag, :/ de bästa för honom helt klart, 2 år och varit sjuk HELA sitt liv och fått äta massa medeciner, de är inget värdigt hundliv. Men varför ska de vara så orättvist?


adjö

//e.z

lalala

Helgen har varit trevlig, spenderat mesta tiden i stallet men det är oxå trevligt. Tog även han om Dayz åt Linnéa som är i paris :) har även varit med maria en sväng, vi fick för oss att vi skulle cykla in till stan.. vilket vi gjorde halv elva på kvällen, mkt trevligt ska jag säga er. 1 mil enkel väg men de kändes fan inte så långt.. eller långt och långt men iaf :p cyklade ner på strand där vi mötte niklas och nå andra coooooola kidz! ;)


adjöken fröken!

//e.z




Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om dig..

vad ska man

skriva om idag då? finns inte så mkt att säga förutom att ja for hem redan igår, skönt som fan att få sova ut idag :)

då äre ju bara de att vad ska man hitta på nu? alla andra är ju i skolan.. jaja, får väl ta och göra bort hästarna nu då.

är de nån som har nå bra förslag på vad man ska hitta på på valborg? har som funderat hela veckan utan nån vidare framgång..

nåväl, kanske dax att börja röra sig bort här ifrån.

adjö!

//e.z

men typ bara för att?

Jag blev utmanad av och Elin
De vill veta 5 saker jag ska göra under 2009 och sedan ska jag utmana 5 personer att göra en lista där de skriver 5 saker som de ska göra under 2009.

Jag ska...
- Verkligen försöka sola så jag får någon färg i sommar  (samma som elin. hehe)

-  på träningsläger hos isafisa och km ;)

-  sovasovasovasova och sova lite till

- Ta och rycka upp mig i skolan.. (vilket inte lär gå allt för bra)
-  skaffa mig ett liv!

Jag utmanar Linnea G, Isafisa, KM, Mimmimannen och.. skitsamma, alla som vill!

//e.z


trevligt värre!

nåå helgen har varit prima, har varit med maria större delen av helgen, var även till boden en sväng med min KÄRA familj.

Var ut en sväng och snurrade igår, typ kramp i magen för att man garvat så jävla mkt.

"va söt du är idag kexet"

hahaha.

//e.z

och jag överlevde!

yepp, utvecklingssamtalet alltså. Det gick faktiskt bättre än väntat och jag fick bara ett litet psykbryt efteråt på mamma så tyckte jag skötte mig rätt bra ;p hde inte så mkt att jobba igen visade det sig, vilket känns för jävla bra!

annars hare väl inte hänt allt för mkt, jag känner att jag är dålig på att uppdatera men inget jag kan hjälpa.

adjö!

//e.z

ohja

Sitter i villan och väntar på att jossan ska komma tbx. Har spenderat kvällen med Isa, mimmi och Rebecca. Trevligt, mimmi skulle försöka få nå volym i mitt hår men de gick inge vidare trotts ett tappert försök!

och så är man typ fortfarande mätt sen igår,,

även trött som fan kan jag tillägga.

adios

//e.z

RSS 2.0