Quality Hotel Globe

Har anlänt till sthlm nu, som tur var har dom datorer att låna annars vet jag inte hur jag skulle ha överlevt. (fejjannivet;)) Nåja, har hunnit inhandla skor, kläder och underkläder idag samt nå smycken och det var inte ens inne i självaste sthlm och för att vara jag är det gode bra, brukar aldrig hitta nått jag vill ha typ ;) Nåväl, än så lnge har allt bara varit prima lite smått uttråkad i Veckholm eftersom det inte fanns allt för mkt att göra, tur jag har elina (: Bara 2 dagar kvar och sen bär dt av mot lule igen och med oss tar vi en liten vovve  :D NAJS!

jaja, lär väl skriva imorgon oxå men nu ska jag leta rätt på elina!

kyss och smek.

//e.z

estocolmo

yees och imorgon bäre av!

jag har varit duktig och rensat/städat rummet idag. Alltså jag trodde seriöst inte att det fick plats så mkt grejer i mitt lilla rum... Nu sitter jag och väntar på att elina den sega apan ska ta sig hit, alla som tycker jag är seg skulle träffa henne hon tar fan priset! (ochdåäreilla) ;)

som sagt så drar vi iväg till sthlm imorgon, bilar ned tsm med far & petra. Tur Elina ville hänga på annars hade jag vart kvar i skitjävla lule. BLÄ! Morgondagens första ordentliga stopp blir i bromma, vad vi ska gör där är heeeeeemligt, sen beger vi oss till Enköping å blir där över midsommar. Kolla på hingstar och rida förhoppningsvis (: Sen sthlm och bo på Globen tror jag de var (?) bara ta de lugnt och shoppa :) Sen hem på onsdag som planen ser ut just nu.


nåja, nu ska jag möta elina sen till rutvik en sväng.


 hoppashoppashoppas...

//e.z

solstingaling

Jag och DB hittade årets sommarplåga, sjuk bra är den.. ;) Sen har han även lovat att åka karusell med mig på LK dock bara det som snurrar och håller sig på backen. Äntligen har jag hittat en vän som gillar karuseller som snurrar, WOHO! haha ;)

Jag har som vanligt inget vettigt att skriva förutom att jag och elina taggar inför Sthlm och allt vad det har att erbjuda. Fast det bästa är nog ändå att få komma från skit lule att tag, kanoners!

 http://www.youtube.com/watch?v=BTR7f3RdYMU   UNDERBART! hehehe


//e.z

20/6

Och nu taggar vi Sthlm barn! Bara typ 3 dagar kvar fyfan så jävla fint. Bara en sån sak att få komma från lule några dagar tror jag är välbehövligt.. Och så ska ju världensbästa elina med! kan det bli bättre? nä jag tror inte det :)

  nu har  korven fått gå tbx på bete med dom andra djuren nu iaf han vart ganska glad men elma och rollo var lite skeptiska till han.. Alltså ibland är dom ju knäppa -.-

Gårdagen var mkt trevlig, umgicks med elina och sen begav vi oss till Stjerna där även DB befann sig. Dom lanade men jag och elina tog över där ett tag. Ni skulle bli chockade om ni bara visste hur kung jag är på såna där skjut spel, även bilspel är min grej! ;) aja trevlig kväll iaf trots att Elina lämnade oss ganska tidigt.


Jag vill att min häst ska bli bra!

men hur var det nu, jag måste tro på det själv,,





//e.z

lalala

nu är det så att jag känner för att uppdatera igen, dock har jag inget vettigt att skriva om men det blir nog bra..

Den stora frågan är ju vad som händer ikv? Blir nog att umgås med Elina iaf, sen kanske Palo skulle kika förbi oxå. Ska väl försöka dra med mig Elina till bv å hälsa på Stjerna en sväng :)

//e.z

 EDPS (jagbjuderpådenhärbaraförattjagärsåsnäll)

18/6

Trostan vart avmaskad igår vilket innebär att han får stå själv hemma på gården, lite ledsen vart han allt men sånt är livet då man går och drar på sig mask ;) Fast ibland undrar jag om det var han eller mamma som vart mest ledsen över att han måste stå själv hemma i hagen och leva på torrhö 2 dagar....

Nåja, har väl inte hänt allt för jätte mkt var uti roberts båt igår med han och elina trevligt vare, vi glodde Beck och tryckte chips typ. Hans båtgranne å hans vänner var lite halv läskiga dom var typ 40plus men tyckte ändå att jag och elina kunde komma över, vi fick minsann oxå plats i deras sovhytt -.- Vi överlevde iaf det eller jaa jag gjorde då det elina och robert vart ju kvar där över natten, kanske man skulle ta och ringa så man vet att dom lever?

//e.z





sommarbete 2010

Nu är hästarna tjocka och lyckliga på betet så jag tänkte bjuda på lite bilder sen igår som Adina har fotat :)









//e.z

14/6

Nå sommarhagen är byggd och jag har överlevt alla äckliga kryp som gömde sig på ängen och även alla satans myggen.... Imorgon äre tänkt att hästarna ska släppas :) Trostan har varit super duktig den lilla korven, red och tömkörde idag, han bär faktiskt upp sig själv jävligt bra är samarbetsvillig (fördetmesta) men har sina egna åsikter om saker å ting. KUL! Och när han väl fattar går allt prima :) Elma.. jaa det är väl varken bättre eller sämre, lånade Back on track av benka idag så hon ska vara lindad över natten sen kommer han och kollar på hon imorgon, så förhoppningsvis äre inge farligt.

Nåja ska väl uppsöka sängen nu, natti barn!

//e.z








Tick tick tick tick
On the watch
And life's too short
For me to stop
Oh baby
Your time is running out,


sista dan

nu ni barn äre typ sommarlov, sista dan i skolan för imorgon ska vi till norrstarnd kanske det hette? Blir massa tävlingar 2or mot 3or, hoppas på en kul avslutning :)

nåja ska bege mig mot bussen så man tar sig till lule nångång idag ;)

adjö

//e.z

7/6

Jag har panik, 3 dagar kvar innan sommarlov och det känns som att jag har 1000 saker att göra.. hjälp!

iaf så hade vi tävlingar inom klassen idag i stallet, det andra laget kissade på vårat lag å vann alla tävlingar, men vi skyller på hästarna ;) var faktisk rätt kul måste jag säga. Amanda sprang in i väggen med förbundna ögon, dragandes på en sulky med emma i.. jaa ni kan ju tänka er hur det såg ut stackarn! (amandaalltså) Sen skulle vi rida barbacka slalom och hejåhå på spinkjävla sombie det r ungefär som att sitta på en tunn jävla stock, inte så skönt med andra ord! Och så hade vi ju bella, en D-ponny som tjurade ihop och ville inte vara med. Menmen vi tar dom nån annan gång ;)

//e.z

 Sombie


5/6

helvetessatansjävlafittkuk  blogg! åååååh vad jag blir arg, här hade jag skrivit ett långt och utförligt inlägg som bara försvann mitt i allt......... Så nu får ni nöja er med det här. Kan ju iof berätta att det vart pite idag, dragracing och cruising, trevligt folk å hyffsat med fina bilar.

bjuder på bilder senare.

adjö

//e.z

4/6

http://www.youtube.com/watch?v=Ecq4Jw6OVtA

Blir att fara å kolla balen med finis Cecilia ikv, börjar känna mig liiiite stressad, klockan är fem det börjar sex och jag sitter i björsbyn....

adjö

//e.z


3/6

bror fyller år idag så nu äre nästan fullt hus. Har tjockat i mig hämt mat OCH tårta kraftigt ångest.. hojja!

Vart inge praktik idag och de blire inte imorgon heller eftersom mor och far är griniga (somvanligt) hoppas dom inte läser det här för då blir dom väl ännu grinigare? -.- jaja, jag kan ju alltid vara glad åt att jag får sovmorgon så då kan de vara värt det, nog för att de hade varit kul att fara på travet idag eftersom det var sista dan hos Lasse å det var 100 år sen man var med på tävling. men det kommer fler ggr.

och nu då? vad ska man nu sysselsätta sig med, gris väder ute! Hade underlättat med bil och körkort en sån här dag ;)

Adjö

//e.z

1/6

känns som att den här sommaren kommer gå jätte fort, bara 2v tills sommarlov och allt..

Nåja, praktiken var trevlig idag oxå. Tog det mest bara lugnt, selade lite hästar, duschade å lite sånt. Sen skulle vi fodra och fånga Ronja deras shettis på 18 år som dom just skiljt från sin bebis som dessvärre står bara n´gra meter från henne.. Och alltså att en sån liten häst kan vara så stark, och tokig var hon stegra mot en drog ner skallen och stack med mig hängandes i grimman! Jossan skratta kan jag lova.... Efter typ 20 min lyckades vi få in odjuret i boxen ;)

Har varit duktig och pluggat ikv, så nu känner jag att sängen väntar.

adios

//e.z

RSS 2.0