24/12

God Jul folket :) Hoppas alla får en riktigt trevlig jul. Vart ska den spenderas är då frågan? Själv ska man hålla till i pite/öjebyn med papi och släkten på hans sida. Trevlarns!

nåja börjar ha lite lagomt ont i nacken och så ska jag upp och mata hästar imorgon så... Sovsött.


Just det!! Nu blire tagga inför arvids/arjeplog den 25:e!!! WOHO! ;)

har ju klippt mig så kan ju slänga upp nån bild oxå.



Adjö och puss på er!

//e.z

Innebandy turnering

i år var vi faktiskt inte lika dåliga som förra, fick 2 mål på 3 matcher ;) det ni! å andra sidan var vi inte lika snygga.. men vi tar igen det nästa år igen, då är naken-janne och rosapantern på G. hehe. Sen fick vi ju pris för bästa utklädnad, som vi egentligen skulle ha haft redan i ettan. En godis skål att dela på. satt inte helt fel kan jag meddela om!

Sen har det väl inte hänt så mkt, varit på studieplanering för er som ville veta. Har lust att jaa nä nu ska vi inte skriva nått dumt här...... är arg för att jag har fått 8 timmar ogiltlig från samhälls, det säger väl det mesta!? får man döda om man blir nog arg? bara allmänt lix ;)

imorgon ska jag hämta Lobo, mest troligt iaf. Han får hänga med mig hela helgen, kanske även under veckan. Sen så ska ju även elma med till Grans hela nästa vecka, elina drar med sig Brooklyn oxå :D

allt för idag,

adjö

//e.z

9/12

matte nationella idag, gick helt åt helvet, fattade ingenting och skrev i princip det som kändes bra till svar.

överlevde även samhälls lektionen, konstigt men sant. Kanske för att vi bara såg film och inte pratade nå, synd bara att filmen typ var den sämsta mina ögon skådat.

Nu sitter jag för ovanlighetens skull i datasalen, amanda lämnade mig nyss för att utfodra dom små djuren i stallet. Elina ville att jag skulle komma förbi till fyran men får se om jag pallar det, kände som inte för att vara nå vidare social idag, slutar bara med sena kvällar och ogiltigfrånvaro på lektionerna. Försov mig typ 30 min idag, inte så vidare farligt men iaf.

Känns som att jag bara klagara på allt men det får ni leva med, är i en enbartklagaperiod just nu.


Sen har jag även funderat över en annan sak, kanske skulle ta och börja med "dagens outfit" vad tror ni om det, kan ju börja lägga ut bilder på hur vi klär oss för det mesta här på grans. Ska bjuda på en bild som dock är fotad hemma men som är rätt likt modet är här ;)
 mjukis brax, dc skor och helst en huvtröja eller en smuttsig jacka ;)

adjö

//e.z


8/12

och som vanligt är jag dålig på att uppdatera..

har hunnit hände en del den senaste veckan, helgen var helt ok, trotts en del insidenter som man hellst inte hade velat höra om och bara vill lägga åt sidan just nu. Sen har även träningen inför julshowen dragit igång, det är en tradition på Grans som 2:orna tar hand om och visar upp för elever och föräldrar. I år och som tidigare år ska vi ha, kadrilj, hoppning, körning och trickshow som elisa ska hålla i. Tror det kan bli rätt nice hela alltet men vi får väl se.

Elma gjorde även sin Dressyr debut i helg, Elina fick äran (;)) att rida hon, hur det gick bör vi nog inte prata om egentligen, jag kan säga att elma hade damp och elina gick frivilligt ut från banan efter att hon kommit till hälften på första volten....... men hon är gode söt ändå ;)



adjö

//e.z

RSS 2.0