21/7

snart eller rättare sagt bara 2 dagar till och sen har jag jobbat klart för i sommar! ganska fint men nog kommer det bli lite tråkigt att lämna midskogen.. Alla är så trevliga och sen har jag ju emilia som förgyllt dagarna i 3v tid :D haha. Alla våra lyckade och misslyckade bakningar, dom misslyckade eller den misslyckade lilla kakan (obsattdetbarahände1gång) är snart glömd. Den smakade äggröra med en liten gnutta apelsin och morot, behöver jag säga mer än så? Nåja annars har vi varit duktiga ;)

och vad mer då? det har ju inte hänt så mkt, så jag avslutar här.

adjö

//e.z

Bildbomb (allt och inget)

norrkon 09
sommar 09
Grans
LK 09
skeå resan med lulefans
bad i sinken 09
isafisa och jag steker
klubbis häng ;)
innebandy turnering....
korven 10
Elma B & Biet typ 07-08 (?) :)


/e.z

16/7

sommarjobbet går bara primaballerina dock så var jag sjuk tis-onsd så emilia fick klara sig själv stackarn ;) Nu är jag iaf hyffsat frisk dock hostar jag som om mina lungor skulle ploppa upp när som, men det är sånt man får leva med.

Jag och elin var hurtiga igår och promenerade 3 timmar TRE timmar förstår ni.. det hela slutade med cola, glass och skavsår UNDER fötterna. Men barn, det vare värt!

ska gå och möta ovannämnda strax, hon är ju inte den snabbaste människan jag känner som även de andra som känner henne kanske vet? så om en timma eller två kanske jag tar mig iväg ;)

adjö barn.

//e.z

 bjuder på en liten bild från sthlm på mig och elina!

jag tänkte bara att ni ville veta att

min häst är finast :) Red henne "ordentligt" det vill säga skritt och trav 20 min för första gången på jaa vad kan det vara.. 6v? Och fin var hon, VÄLDIGT fin för att vara brunstig och ha vilat så länge ;)


<3

//e.z

<3

jag har nog världens tjurigaste lilla häst, 2 timmar innan vi fick i han i vattnet. Och då LYFTE jag och robert ned han medans elina drog. Men han är nog även världens finaste lilla korv :) <3











//e.z

4/7

Och nu har man hunnit vara några dagar i lule, först varjag helt pepp på att komma hem men nu.. njaa hade lätt kunnat fara tbx till sthlm! skitjävla lule man bli bara på dåligt humör. haha.

Nåja hunden fick följa med hem (Majken) hon sköter sig primaballerina och verkar vara en hyffsat väluppfostrad sak de gillar vi. Sen har ju mami och björn oxå varit och hämtat en hund, dock inte en omplacering utan en liten puppe som är samma ras som radar fast annan färg (trorjag) ;)

annars hare väl inte hänt så mkt, jag ska packa nå grejer sen ladda för att fara till mor, hon lär ju döda mig eftersom jag trots hot gjort hål i näsan. Förlåt mamma men ibland äre sånt man får leva med (a)

adjö

//e.z


RSS 2.0