argargargargARG!

nu är jag less, less som fan! Snart skiter jag fullständigt i det här..







skoltrött som fan.

adjö

//e.z

20/9

och idag fyller Jossan S år så Grattis till henne! :)

Vad mer ska jag skriva då? jag har hunnit med hyffsat mkt idag, promenixat med osten, städat stallet, gjort iordning morgon och kvälls mat för typ hela veckan, fyllt 10 höpåsar, busat med vovven och mockat hagen. Dock orkade jag inte rida elma och hon har ändå gått så mkt senaste veckan :) Men jag tycker det var rätt bra jobbat av mig!

Nåja, ikv blir det grans/öjebyn igen, som vanligt då. Rätt niceom jag får säga det själv. Har även en inhyrningshäst på G, verkar vara en trevlig ägare oxå, hästen vet jag vem den är sen förut så :)

nu väntar middan.

adjö

//e.z
Den bjuder jag på, bara för att jag är på så bra humör idag! PUSS

Tävling osv.

Kommer inte ihåg om jag i nått tidigare inlägg nämnt att det vartävligar idag (18/9) säkert har jag gjort det, men vad vet jag? inte äre mkt iaf.

Nåväl, i clearrounden var vi felfria, dock bara 40-50 cm som uppvärmning så jag skulle hinna känna på hon. I 90 så gick det väl inte allt för bra.. Hon var JÄVLIGT brunstig och ville inte alls lyssna på mig. Sporrar och spö, ingen reaktion. Menmen vi tog oss runt halva banan och det är jag ändå nöjd med. Dock hann jag med att göra en förbannat snygg avsittning (y) (egentligen flög jag av, men landade på båda fötterna ;))

nä nu sängen tror jag!

adjö

//e.z

Elma B

nu äre så här att elma lilla har fått hamna ute på hästnet och hästannonser. Tro inte det värsta gott folk, hon ska icket säljas bara skaffa sig en ny skötare ;) såå då kan ni andas ut.


Annars händer det väl inte så mkt hät i lilla öjebyn, just nu sitter jag i datasalen med elina och jaa gör typ nada. Men det är trevligt ändå.

nä nu ska jag ta och bege mig mot isa/konsum/jossan s (:

adjö

//e.z

ojsan

dålig uppdatering här alltså. men jag har som inte riktigt haft tid, och så har jag inte varit hem i helgen utan har övernattat i öjebyn hos fisa och matilda. Nåväl, har iaf lyckats skada foten, IGEN! fast den andra den här gången, blå är den kan jag lova er!

jaja, en lektion kvar nu.. sköthäst. slicka nåns röv så tråkigt det är. Men man ligger ju på MVG och det ska jag även ha i slutbetyget. Så det så!

adjö.

//e.z

2/9

och jag orkar verkligen inte blogga. Tror svininfluensan håller på att bryta ut.. fråga elina, det var hon som sa de ;)

kan ju säga att vi var ut till blåsmark med klassen idag, red och körde. Hade gode ont i röven då vi väl var framme, 3 timmar i en gammal hård jävla skit sadel var inte så nice. Sen fick jag även veta att hästen jag red på (4 årig bruksnordis vid namn skogs Jan) bara var riden 10 ggr, max! men det gick bara prima. Sen fick jag även prova på att köra 4-spann :)

adjö

//e.z

RSS 2.0