öjebyn

just nu sitter jag hos jossan s och gör inte allt för mkt, har hängt här hela helgen eftersom vi skulle ha hundarna här. Som jag kanske glömt nämna tidigare så ska jag låna en hund av dom vid namn Lobo. En stor svart schäfer som hittils har visat sig från en rätt bra sida. Dock en hund som kräver MYCKET! men jag tror det blir bra. Efter jul då jävlar ;D

adjö

//e.z

19/11

kan ju bara meddela om att nationella provet sket sig, det slutade nästan med att jag grinade. Yepp så lätt är mitt liv och provet var ju minst lika lätt..

Red alert idag, gick väl sådär, hade kunnat gå mkt bättre men jag skyller på att vi var ute och det var mörkt.

jaja, nu ska jag, mimmi och sandra ut och prata med KennetH! hehehe

blubb

skolan, slapp nationellapov i engelska, hungrig och nu är det mat. Just det, försöker hitta en karl åt emelie utan nån vidare framgång, hon är för kräsen det lilla barnet.

orkar inte skriva nå seriöst idag.

adjö.

//e.z

15/11

sitter här i min ensamhet och lyssnar på Miss Li, rätt skönt faktiskt. Fast helt ensam är jag inte, beror på om dammråttorna räknas? ;) 
Det känns som att det var längesen jag lyssnade på Miss Li, har som haft min period då det bara var hon som spelades i lurarna. Kanske är den perioden på g tbx? 
nåja, idag har jag inte hunnit med allt för mkt, typ sovit sen stallet och nu sitter jag här. Mió och Sebastian (sax och maskin ni vet) har varit hät och käkat middag med petra och papi. Dom hade även med sig Java och konsten, finis hundarna alltså. På tal om petra så hade hon ställt sig och gjort fattiga riddare åt mig och min bror till frulle, fett gott det var (tydligen det dom levde på i afrika) konstigt att dom inte gått upp i vikt!? hehe. Vänligt av lilla petra iaf.
Sen vart det stallet, celina varoch red en sväng igår, elma var som sagt mongo i huvet, alltid ska hon hålla på då man vill att hon ska visa sig från sin bästa sida............ Hästj*vel! jaja, idag var hon då fin, red ut med Anna och Rollo, hon hittade ju tydligen inte i björsbyn men inget har hon sagt, stackars flickan! Trevligt med sällskap :) OCH så tjuv galopperade vi en bit idag, bara för att få sträcka lite mer på sig.. Men ssssch!
nu väntar snart Öjebyn/Grans.
adjö 
//e.z
 Hä 08!
Jag, Cajsa, Sandra B, Jossan G, Mimmi, Elisa. 
bara för att vi är jääävligt snygga! Rätt nice att gå på grans måste jag säga, jag menar när skulle någon på tex Kungsfågeln i lule våga göra nåttsånt här ;) 

Har ett falsk legg i fickan som hon fick här om dan,

och sen bar det ut på krogen! 
inte riktigt meeen det hade kummat vara så, man vet aldrig.. hehe.
iaf så sitter jag här och har just tagit en liten paus i arbetet. Yepp ni hörde rätt, Elvira Zetterwall har tagit sig i kragen och börjat jobba undan alla rester spm ligger kvar. Det är starkt jobbat av mig måste jag säga. *minalärarejublar* Kan ju inte på stå att antikens grekland är riktigt min grej men vem har sagt att skolarbete är kul? nä precis, INGEN! (som jag känner iaf) förutom elina som chockade mig här om dan och ville ha en av mina rester som hon kunde hjälpa att skriva klart, hon fick det om fåren. 
nåväl, ska kolla face och sen fortsätta mitt seriösa studerande. 
önska mig lycka till. 
adjö.
//e.z
 Hade tänkt försöka mig på att redigera en bild i nått skit program, men jag gav upp.. jaja, sommar 09 säger jag bara,

digestive, kaffe och toblerone

det är då kvällens diet för min och ceciias del. Men jag kan trösta er med att vi startade kvällen med en kort promenad! 
och nu tillägger cecilia att den faktiskt var ganska lång.. men det beror ju på vad man jämför med,men för att vara oss så (y)
palt, det är ett av kvällens samtals ämnen, hur vi eller jaa cecilia kom in på det är en jävligt bra fråga. Men palt rullande får det bli någon annan dag tror jag bestämt. 
näväl, nu ska vi fortsätta trycka toblerone och även lösa världens ilandsproblem.
adjö
//e.z
DEN BJUDER VI PÅ! (enbart för att vi är så snygga)

alltså

nu är det så här att jag tänkte försöka mig på att vara duktig idag och göra bort lite skolarbete som ligger kvar från ettan.. känns förbannat tungt meen nån gång måste det ju ändå göras, skulle kännas lite surt om man var tvungen att gå om ett år eller så. Så nu jävlar smäller det gott folk! ;)


Hade ridning igår, galopp och framdelsvändningar var på schemat, fick rida fina lilla titiyo, ett fux sto som tydligen kan vara lite speciell. Inget jag har märkt av förutom att hon ser spöken överallt, fjantig häst det där! Men fin är hon, en liten titiyo som stod hemma på gården med korven och elma skulle inte sitta helt fel.

nåväl, nu är det dax att försöka sig på att jobba lite.

adjö

//e.z
 kan även passa på att meddela om att elina min vän är snäll och hjälper mig med får arbetet ;)

Det som inte dödar gör en bara starkare.

varför jag har den rubriken vet jag inte riktigt, men så äre iaf.

Jag har varit väldigtväldigtväldigt dålig på att uppdatera, men jag har inget vettigt att skriva och det är nog ändå ingen som är intresserad av att läsa så vad spelar det då för roll?

kan ju iaf säga att hästen är skodd, NICE det! meen jag vet inte riktigt hur det är med hennes ben.. det är fortfarande rätt svullet, men hon ska ridas nu och jag lindade även med sprit bandage nu över natten så får väl se hur det ser ut imorgon. Hon har annars varit hur fin som hellst, alltså typ helt underbar!! alltså jag är så grymt lycklig över att äga både henne och trostan, man vet att dom alltid står vid ens sida, dom fina små korvarna :')

nåja, kvällen spenderades hos finaste cecilia, film och negerbollar vart det, samt film med anna :) trevlans!

jaja, nu ska jag nog prata med evert, inta soffan och glo på nå kasst program.

puss och adjö!

bjuder väl på en bild bara för att....  bläääh.
Sen kan jag ju ladda upp en bild från förra helgen, halloween och allt ;)
Nästan så att björnligan är i klass med oss, fast bara nästan!



RSS 2.0