Ba ba ba

Idag blir det stallet, kolla tävlingarna på Wallöfs, Hejja Maria!! :D Sen blir det Djurmagazinet med Maria A. Och nu kommer hon så ska kila iväg..

pusstjoo

//e.z

20/8

Tjosan! Igår var det stan med Elin :) Köpte block inför skolstarten, det är inte länge kvar av sommalovet nu.. 5 dagar.. det här är inte bra! Men iaf, det vi han med på stan var typ, köpa block, äta pizza, kolla i vad kan det ha varit.. 3 olika affärer, och prova jeans, sen drog vi oss hem igen.

sen blev det kallax på kvällen :)

Idag blir det väll kanske film kväll!? Hoppas! :D annars ska man väll ta sig till stallet en sväng :)

Puss!

//e.z

:)

Idag var Trostan riktig riktigt duktig! tränade bara ca 15 min för att det gick så bra och för att han inte skulle lessna :) fick beta ett tag och så borstade jag.

Har just kommit hem från bion. såg Batman, trodde inte att jag skulle gilla den men den var faktiskt bra, värd att se enligt mig! (y)

snackade just med maria som pratade om att hon skulle svänga förbi. niiiice :D

//e.z


12/8

Hejsan! Idag var man på stan med Linnéa gumman<3 mkt trevligt! hon inhandlade 2 tröjor, snygga var dom ska jag säga er ;) gick och kollade på skor, hittade inga som kändes riktigt "jag" förutom ett par som var svarta och rosa. Låter kanske inte så snygga men det var dom :D sen gick vi på Blågåsen och tjockade oss. ;)

For ut och red med Linné/polly och Ida/kanel, red in till sandtaget, skoj fast cathy flippade ur och tyckte det hela blev lite väl roligt.. så vi vände och red hem igen.

super bra dg iaf :)

//e.z

Inga hål och 500 kr rikare (y)

Woooooosh! Det gick bra hos tandläkarn, hon var trevlig och jag hade inga hål! vilket innebar att jag fick 500 kr av min mor. Tack så mkt! Sen for vi till Team sportia, skulle köpa ett par mjukis byxor men såklart hade dom inte fått in nåra av den modellen som jag ville ha. jaja, får fara dit på torsdag igen. Mamma var även snäll och köpte ett linne åt mig! tack igen! Sen åkte vi till nån mysko affär och min mor köpte massa onödigt kraffs, typiskt henne att lägga ut pengar på onödiga grejor.. -.-' (skulle jag aldrig göra)

Ska vara med Elin idag, vi lär väll göra det vanliga, typ snacka och sitta vid datorn :) trevligt trevligt. kanske blir att vara med Linnéa oxå :D

//e.z


kl 10.14 detta är inte bra

det här är inte bra, jag är vaken kl 10.14!! jag har inte riktigt fattat det själv ännu.. vid den här tiden är det meningen att jag ska sova, så är det bara. Anledningen till detta är att jag ska vara hos tandläkaren kl 11.30, inte bra alltså.. menmen, jag kanske uppdaterar senare och berättar hur det gick......





Igår var jag med Danne :)<3 tvingade med honom att först följa med och säga Hej till Josse<3 och sen följa med och mata kräken, även kallade Ruzzin, Cathy och B. Linda. Borg och Emil cyklade till Björsbyn, vette fan vart dom tog vägen sen, snackade nånting om att dom visst hittade till stallet.. men tyvärr ni cyklade åt fel håll ;) hehe. Sen drog jag och Danne hem till mig efter att jag dumpat Josse. Mys :)

//e.z


Hot

nu sitter man här nyvaken och skriver med "mamma Linnéa" som jag nu mera har börjat kalla henne efter en lång historia som inte bör tas upp här.. ;) hon är mkt hot full på msn och säger att om jag inte är snäll så kommer hon när jag har lektion för henne att rida över mig, eller hoppa av Polly pluttan och slå mig med ridspöet! sen skriver hon många andra MKT mogna saker, jag menar hallåååå Linnéa nu får du väll ändå ta och växa upp!!! ;) hehe.
jag hade tänkt att ni som läser denna mktmktmkt vackra blogg skulle få ta del av våran vackra konversation.. men för att inte såra eller förarga "mamma Linnéa" så skiter vi i det.

uppdaterar senare.

puss och kram

//e.z


 


:D

Så har man just kommit hem från kallax :) fett med mys, såg på film american pie för dom som är intresserade ;) sen kom Danne´s VÄLDIGT nyfikna vänner och våldgästade ;) hehe. Dom stack hem vi fortsatte se film men bestämde oss sen för att dra till Emil och Borg. Spelade kubb och dom bjöd på fika, som dom hade bakat sj, mkt duktiga var dom! ;)


(bara så alla vet så blev dom äGda i kubb av mig Danne, och dom var väldigt duktiga på att baka, men kommer aldrig klå mig och elin när det gäller bakning!) hehe.

dåååligt inlägg jag veet, menmen jag har bestämt mig för att uppdatera så..

puss på er!

//e.z


;)

For och hälsade på "mamma Linnéa" en sväng idag xD haha. såg film och snackade lite. trevligt trevligt :) puss på henne =)

nu ska man käka sen börja bege sig mot kallax ;)

puss och kram

//e.z

Hallåååå

Nu sitter man här framför sin kära dator. Idag blir det stallet en sväng, rida Cathy och bråka med Ruzzin.. Just nu skulle jag kunna skjuta ponny helvetet i skallen, hon har sprängt hagen 2 ggr då jag stått brevid och bara kollat på.. sen är hon ju så jävla korkad (men ganska söt) när hon sen när kommer fram till en då man ska fånga henne x) dom flesta hästarna hade sprungit i väg och inte låtit sig fångas utan en havre hink.. -.-'  men jag ska vara glad att "jag" har en sån VÄLUPPFOSTRAD ponny som kommer då man ber henne.

Ikv blir det Kallax, det pratades om bad.. får väll se hur det blir med det, jag kommer typ frysa ihjäl! annars blir det väll se på film och mysa :)<3










//e.z

080808

Hejsan hoppsan Bloggen, det var ett bra tag sen man uppdaterade! men nu är det så att vi (även du Elin) måste börja ta tag i bloggandet igen!

Men iaf, igår var det 080808 intresse klubben antecknar va!?  var då till sinken och badade med hästarna, eller jag följde bara med och kollade på.. gick rätt bra nästan alla hästarna gick rakt ut i vattnet utan problem.
 Det enda problemet i sinken är sur gubben! jag fattar inte vad problemet är!? lite halv dåligt väder, kallt i luften och 0 människor som är på det s.k "stranden" och ändå så ska han komma och börja köra iväg än därifrån..
anledning; tänk på alla dom allergiska barnen som vill bada men inte kan då ni är här, ni plockar inte upp bajset efter hästarna, tänk om jag har främmande och vi vill gå ner och bada, inte vill dom det då när dom ser att det är fullt med hästar där.. m.m. jag menar hallååå Björsbyn och Bensbyn ligger precis "granne" eller vad man nu ska kalla det med sinken och är man allergiskt bör man nog välja en annan del av Luleå att vara och bada på. Björsbyn och Bensbyn är lix FULLT av hästar, så är man allergisk är det inte nått ställe att rekomendera..

sen så var det ju det dära med bajset, för er som tkr det är äckligt kan jag bara informera om att det består av naturprodukter som Gräs, Hö (torkat gräs), havre, och kanske en och annan morot eller ett äpple. visst det är kanske inte så jätte trevligt att trampa i en ny bajsad hög, men tänk efter vad är trevligast, Hästbajs, hundbajs eller människobajs? måste jag välja nått tar jag hästbajset!

jag kan bara informera er om att jag var måttligt förbannad igår, och det kan jag lova att Cina och amanda oxå var. Han hotar med att han ska skjuta oss eller fara ut och simma samtidigt som vi är ute med hästarna och skrämma dom. alltså hallå!? en gubbe på typ 50+, eller kanske till och med 60+(!?) (det gråa håret och gubbmagen kan lura en) "det enda som skulle kunna skrämma oss är om du skulle bada naken, men hästarna lyckas du då inte skrämma" som cina så snällt sa ;)



//e.z

RSS 2.0