Pyjamas

Det var ett tag sen man var in och uppdaterade, men nu ska man väl försöka börja igen!

haha, i förrgår fick ida eller om det var nån annan smart person som kom på att vi skulle ha på oss pyjamas idag på skolan..

så nu sitter man här i grupprummaet med pyjams, eller blå mjukisbyxor och t-shirt x) tror ni inte att alla typ har hållt på att glo ögonen ur sig :O har dom aldrig sett en pyjamas förut!? för er som är intereserade kan jag informera om att det står, Piteå Piteå piteå piteå.. på min t-shirt, mkt vackert svar Ja, jag vet xP

nu ska vi snart fortsätta ladda ner musik som vi ska ha till teatern!

pusshejs
//e.z

image7'

Ska ut och pussa på ponnyn idag :)<3


Hej Hej, kära gay!

Nu sitter jag här i skolan och uppdaterar bloggen som jag inte har varit inne på alls på gud vet hur länge. Brevid mig sitter Elvira och uppdaterar hon med, spännande va? Vi fpr ju se vem som hinner först.

VIll ni veta vilken dagens ultramoderna outfit är?  Pyjamas! Duktiga som vi är har jag och Elvira också lyckats matcha varandra ganska bra, vi kör med blå-grå och foppatofflor!
Det är några till som har insett att pyjams is the shit, men jag hade hoppats att det skulle vara fler. Det hade liksom haft mer effekt då. Nu ser vi ut som ett vilsegånget pyjamasparty ungefär.
Men vill ni veta sanningen? Jag älskar säckiga t-shirtar! Hell yeah!

Igår var Madicken söt ponny <3
Fast det är hon ju alltid!

RSS 2.0