sånt är livet på en pinne

nåå jag kom just på en mkt hemsk grej.. jag och maria missade timrå resan.. det är inte så jävla nice och depp som fan! men har man int pengar så kan de inte hjälpas. sånt är livet på en pinne.

ska försöka ta mig in till stan på nått jävla sätt har bara inte lyckats klura ut hur eftersom jag inte har nå pengar :O hemskt men det är sanningen.

ikv pratades det om att hänga gäng hos ida eller hure nu var men de ska bli trevlans iaf. men först blir de hockey! :)

//e.z

Abort, Fettma och Droger.

igår pratade dom om aborter, fettma och droger på radion när jag, madde och sandra satt på bussen på g till luleå. Det var nått om att det är vanligast uppe i norrland.. eller nått sånt. Jag och sandra konstaterade fort att det måste vara Luleå, Öjebyn och GVE dom egentligen menade.

Aborter= Luleå

Fettma= Öjebyn (förekommer mest på Grans skulle jag tro)

Droger= GVE (vem håller inte på med sånt där!?)

nå allt för mig, Adjö!


//e.z


patetiska jävla skola.

jag är så satans less på att i princip alla lärare beter sig dåligt mot oss elever. Utskällningar hit och dit för INGENTING! jag orkar snart inte med det här nå mer, har redan sagt till en av lärarna vad jag tycker om skolan och om hur lärarna beter sig, detta var då till en som faktiskt lyssnade! En av väldigt få lärare som faktisk gör det och tänker försöka ta tag i saken! bra jobbat där, 1p till honom ;) haha. nåväl, detta får inte fortsätta för då byter jag!

//e.z

1000apor.se

Vågen: Du är skyldig en polare pengar, inte sant? Inga stora summor, men din kompis vill ha tillbaka dem. Han kunde ju ha bett dig om dem, men istället går han till juggarna. De väntar på dig när du kommer hem. 48 kulor genomborrar dig inom loppet av två sekunder. Snipp snapp snut, så tog det livet slut. Jävla dum polare du har ändå.

hahaha

jasi nå har man fått skratta allt bra mkt ikv, nå mer tänker jag inte säga men madde, jossan och cajsa var oxå delaktiga i det hela ;)

Far hem redan på torsdag för vissa är ju ledig fredag, mohaha! sug på den ni. jaja, iaf hockey på tors och sen blire stallet samt umgås med maria skulle jag tro ^^ sen nästa vecka är det ju lov och då kommer även hästarna hem. längtar!


nåå ids inte fortsätta skriva på detta kassa blogg inlägg så tjingeling!

//e.z

tidig morgon

klev upp redan 07.15 imorse för att sedan ta mig till stallet, som tur var kände sig min mor snäll och skjutsade mig. Trodde jag skulle vara tvungen att börja skotta det första jag gjorde eftersom det var förjävla dåligt väder igår och drivade som fan, men icket ny skottad stallplan och allt, då blev man lite glad i hjärtat för man är inte allt för sugen att börja skotta bort typ 1 m snö det första man gör på morgonen.. nå hästarna blev glada att få komma ut (som vanligt då) och elma höll ännu en gång på att slita av mig armen för att hon hade lite brådis och jag hade inte hunnit få av grimman -.-

pratade med mari just och hon snackade nått om plättar och glass och godis och gud vette allt.. men vet du vad maria, INGET sånt för våran del nu jävlar äre skärpning! ;) jaja, så där säger vi alltid till varann men det brukar dock inte sluta riktigt så.. nå mer säger jag inte för jag tror dom flesta fattar. hehe.

//e.z

Proud B.Linda, B. Cool Cathy och Elma B.

1000 apor

och mitt horoskop har inte ändrats nått sen sist.. rätt trisst. precis som dagen har varit förbannat jävla trisst och missade hockeyn gjorde jag oxå. Det här suger.


//e.z

Det hade kunnat sluta illa ;)

Igår hade det kunnat sluta illa, ska inte nämna några namn men bara en pers i klassen vad jag vet och som jag umgås med som har körkort. Det hela började med att vi skulle baka men hade inga ingredienser så vi fick ta bilen till ica. Så jag, KM, isa, Mimmi och Blandra packade in oss i bilen.. När vi sen skulle svänga av mot ica tappar *piiiiip* kontrollen lite lätt och bilen glider upp på trottoaren och in i en snödriva. Vi klarade oss iaf oskadda bort från snödivan och kunde sedan ta oss hem utan fler olyckor. Jaja, vi ska inte skylla på nån, eller Bettan är väl den enda vi kan klandra över att hennes däck inte fick fäste. Det roligaste var ju iaf att vi hade en lärare efter oss som såg det hela.

//e.z


jag glömde ju..

Vågen: Tisdag. Tidig morgon, du ligger och sover. Din mamma smyger in i rummet med rakblad, skål med varmt vatten och savetter. Så gör hon ett snitt i din överläpp, alldeles under näsan. Sen baddar hon och lägger på ett litet förband. När du vaknar är du harmynt. Mamma och pappa skrattar gott åt dig. "Har du gått och blitt harmynt, du", säger pappa och mamma skrattar så att hon knappt kan stå på benen. Ja jävlar, vilken härlig start på veckan!

18/2

och det händer inte allt för jävla mkt just nu. sitter och "jobbar" men nk:n som är klar, men ids inte dra igång nå annat jävla jobb.

Mina nycklar har fortfarande inte kommit fram och jag känner att det här börja bli riktigt irriterande. Fan att jag alltid ska vara så förvirrad, eller det känns som att jag är det iaf sen vet jag inte vad alla andra tkr.. meeeen förmodligen samma sak som jag. hehe. Jag börjar nästan tro att jag har en hjärn tumör eller liknande för snart kommer jag väl inte ens ihåg vart jag bor längre..

//e.z

http://www.1000apor.se/content/vad-haender-dig-i-veckan-0?page=1

Veckans Horoskop:

Vågen: Den här veckan dör du, din äckliga fitta! (detta kan inte sluta bra!?)



Vågen (23 September - 22 Oktober)

Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. De flesta kvinnliga Vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Ja hörre ni, det låter inte som att jag har nån vidare bra framtid.. Men man lever ju bara 1 gång så ;)

//e.z


Bioenergi.

för varje kilowattimme el som produceras med biobränsle i stället för kol minskar koldioxidutsläppen med ett kilo. En kilowattimme el räcker för att torka håret ungefär en och en halv timme eller spela dataspel i tio timmar.

Det är då vad jag och sandra jobbar om på nk:n, Bioenergi.. Tråkigt äre men vi är klara så sitter väl mest bara och glor runt på bdb och liknande sidor. Har ju ändå inget att göra så. Men för er som oxå ska börja jobba om olika energi källor så har ju jag och sandra ett arbete som nån kan få sen ;) vet ju inte om det är så jävla bra men det är ju alltid nått, så är det nån lat människa där ute som känner att dom behöver lite fakta så äre bara å höra av sig. hehe.

nåväl, igår kväll vart det tårta hos KM och isafisa, gott vare och fetare blir man..

puss!

//e.z

nån som ska ha sig lite pellets? Bioenergi gott folk! eller nå?

Kattvalp

eller vad heter det nu egentligen matilda? ;) haha.

nåå efter skolan tog jag, KM och isafisa oss in till stor stan PITEÅ! shit alltså det är verkligen läskigt stort.. hehe. jaa iaf så bestämmde vi oss för att gå och tjocka pizza, lite dåligt samvete får man över sig själv meeeeen gott vare! sen drog vi bara om kring och kikade i lite olika affärer och sen envisades matilda med att fara till dollar och köpa godis. Hon inhandlade även en förbannat snygg tavla, ska försöka fota den nån dag (då jag hittar min älskade kamera..) så dom som läser min otroligt dåliga blogg får se detta underbara konstverk! (det är faktiskt nåra som läser, tro det eller ej!)

nåmen iaf så sitter jag och isafisa i datasalen och gör nå test på facebook. självklart har jag ju följt strömmen och skaffat mig en jag oxå :p

jaja, 2 inlägg på en dag är inte dåligt för att vara jag, men nu ids jag då fan inte skriva nå mer.

//e.z

Det är inte lätt när det är svårt..

Tbx på Grans igen efter 2 v praktik, skönt att få komma bort från skolan ett tag men även trevligt att var tbx nu eftersom allt trevligt folk infinner sig här på Grans området ;)

Mimmimannen har tagit med sig sin vovve, och gud ändå så fin hon vaaar! helt underbart söt hund alltså :p

OCH jag börjar bli rädd för mig själv alltså.. Har typ börjat skicka sms i sömnen och tappar bort grejer HELA TIDEN! och det värsta är att nu har jag tappat bort nycklarna till elevhemmet så igår natt då jag skulle bege mig hem från KM ohc isafisa insåg jag att shit vart fan är mina nycklar! För er som varit med om nått liknande förstår känslan då paniken sprider sig genom kroppen och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen, man vill lix bara försvinna genom marken eller lägga sig ner och dö!

okej, jag överdrev lite.. men man känner ändå en liten panik känsla. Det hela slutade med att jag fick sova hos isa och KM, det var vänligt av dom :) och gott folk, vart mina nycklar är det har jag fortfarande ingen aning om..

Nyckel jakten fortsätter!

//e.z

Alla Hjärtans Dag.

jamen visst, nu vare att tag sen jag skrev sist, kan inte hjälpas men här kommer ännu ett kasst inlägg..

Dagen har spenderats ute i kallax gropen med Maria, Olle, kk och Torsten. Trevligt vare fast att det var förbannat kallt och jag och maria höll typ på att avlida, dom andra tyckte vi var klena men fryser man så gör man och inget som kan hjälpas. Så länge vi hade en brasa så vare lugnt men sen tog veden slut och då blev det inge bra.. MEN då kom kk med den fantastiska idén att han skulle hugga ner ett träd.. sagt och gjort, han högg ner en liten tall fast vi alla insåg sen att det inte var nån idé, så då massakerade dom en lyftpall men utan resultat där med. jaja, det slutade med att jag och maria frös och klagade så mkt så dom skjutsade hem oss (a) haha.

nu sitter man här och fryser faktiskt fortfarande lite fast att det var typ 2 timmar sen vi kom hem.. inte bra alltså, när jag kommer hem blire att hoppa i duschen och sen får jag se vad som händer.



Alla Hjärtans Dag är inte för dom som inte har den att dela med nån..

//e.z 



7/2

hejsan hoppsan, kom just hem från stallet, var ut på elma en sväng och satan vad kallt det var säger jag bara! blåsigt å jävligt oxå. Mötte maria och Lukas i svackan även dom såg ut att frysa lite ;) haha. jaja, ikv blir det att mata fet korvarna, även kallade cathy, ruzzin och elma, dom får nog stå inne idag så dom slipper frysa. Sen blir det att umgås men maria en sväng, hon pratade nått om att se film, men våra försök till att se film brukar inte sluta allt för bra.

uppdaterar senare om jag ids.

//e.z

 syster min ;)<3


Idiot.

Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen. 
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen. Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.
Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot? Vad är det egentligen du vill ha? Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!
Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober, men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!
Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser. Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut. Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!
Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Succéer, kabaréer, entréer och turnéer. Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?
Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.

Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller. Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!







Då vet jag..

Nu vet jag äntligen hur det är.. och jag är faktiskt besviken, ännu en gång..


jaja, veckan har varit trevlig och har spenderats med KM och isafia, trevliga flickor det där :)

ikv blir det hänga gäng med maria och även olle tror jag ;p haha. dom är söta dom två alltså, roligare människor får man leta efter.

nåmen dax å bege sig uut.

puss och adjö!

//e.z

RSS 2.0