plätt ätar tävling på hög nivå!

Hade engelska prov idag, gick bajs som fan kan jag då bara säga.. eller de kändes då som de iaf.

jaja, dagen har gått hyffsat fort, fast nu så här på kvällen eller efetr middagen kan man ju som säga att de har gått rätt segt.. anledningen till det.. PLÄTT ÄTAR TÄVLING! Jag mot Isafisa. Blev dessvärre utklassad, eller utklassad och utklassad men jag förlorade iaf med 1 plätta! fatta surt 1 plätta! Jag klämde 14 medans isa alltså åt 15 och en snippa..... eller hure nu var ;) haha. Jaja, var rätt tungt att förlora och även ta sig ut ur matsalen, samt ställa sig upp från stolen och ta sig ner till elevhemmet kan jag då säga. Men nästa gån Isa då jävlar!!!! (de blir nog ingen nästa gång skulle jag tro.. men iaf!)

jag kan ju bara rekomendera er andra att INTE anta en plätt ätar tävling mot isa. Man mår inte bra efteråt.

och sen kan jag inte fatta hur lillalilla isa kunde få i sig mer mat än feta jag!? :O mysteriet lär förbli olöst! eller nå sånt

Adjö!

//e.z

olala

Igår kom man tbx till kronan city, fett nice som fan att få vara här ett tag och umgås med far. Hade främmande igå, Kusin, Bror farbror och helena =) trevligt. Drog dock ut med maria en sväng iastället men de hände inge intressat tyvärr.. Blev hrm.. "ägda" igen enligt en viss person men det kan jag inte direkt hålla med om! Vänta bara! ;)

Idag blire Grans igen, känner att jag börjar bli stressad.. varför vet jag inte men de kan ju bero på att jag inte varit och tagit hand om mina poa hästar ännu,

jaja, nu vara lite halv social med folket här hemma, fullt hus!


//e.z

Ras Cricket- Skin

Det går trögt

De här med att uppdatera bloggen,, inget jag kan hjälpa men har som inte haft nått att skriva om, händer inget intressant i mitt liv just nu, eller förra veckan var ju de men ska inte gå in på det nå mer än vad jag gjort tidigare.

Kom hem redan igår från Grans, skönt som fan med en extra ledig dag måste jag säga, det behövs verkligen. Torsdagen spenderades på Vallsberget med klass NP 1häst solade, åkte plastsäck, stjärtlapp (stavning?) och gjorde nå lekar som våra lärare kommit på, helt onödigt måste jag ju säga. Jaja god mat lyckades jag, Jossan, matilda och isa göra ;) Sandra och ninis var oxå i våran grupp men dom orkade inte lyfta sina feta arslen och göra nå typ ;) haha.

Sov typ 11 timmar inatt, lite enligt mig men välbehövligt och nog för att orka med dagen som varit. Började med att stiga upp där kring halv tolv och ta mig ner för att käka frukost sen var de vårdcentralen vid två tiden.. Fick spruta :O och mamma samt sköterskan hade skrämt mig och sa att eftersom att den ges direkt i en muskel så kan de göra rätt ont och att de bränner länge efter och att de känns som att armen domnar bort! jag hade ju typ världens panik då jag klev in i rummet, satt typ å skaka samt hyperventilerade..... och så började hon snacka om att det kunde göra ont och blablabla men icket! de kändes knappt, typ som ett myggbett om ens det ;D då var man lycklig eftersom elin även skrivit 5 min innan att en hon känner svimmade..

Red på banan idag med Elma gumman, hon hade damp och på vägen dit höll vi på att bli påkörda av en bil som blev bogserad, hade jag vinklat ut tårna hade jag tagit i bilen om vi säger så, och dom körde inte direkt sakta. Tur att hästen min är trafiksäker! tog oss oskadda till banan eller mina fötter var typ som nå andra jävla isbitar.. elin hade som tur var andra skor jag fick låna. tackar tackar! hästen dampade men lugnade sig på slutet och kändes riktigt fin.

Nu sitter man här och funderar på att dra sig ut i kylan för att plocka in odjuren som förmodligen står och tjockar vid hö-balen eller vid grinden i väntan på att få komma in. Under de lilla jag just skrev konstaterade jag att dom får komma in kl tolv ist ju senare desto bättre. höhö.

//e.z
Hjärtat

trött

Inte har man sovit mkt inatt, och undra vad det kan bero på? skulle sandra och josse kunna ta och berätta de för mig? ;p jaja, somnade väl nån gång vid fyra i morse, men vaknade ändå kvart över sju trotts att jag ställt klockan på 8. Tog mig upp efter mkt om och men, funderade starkt på att ringa och be nån sjukanmäla mig, jag mådde inte bra i morse alltså.

Gårdagen ska vi jag inte ens skriva om, kan ju ger er lite ord men inte mer än så: Mamma, De kan jag lova dig, Kött fifaan, Crack, Hasch, Lulebor, Gvebor, Bodensare, hänga gubbe, spå, trångt, irriterande, tjat, litet rum, gå, klara sig själv, inte klara sig själv, mat, osv.osv. yepp sen kan ju dom som känner före ta och försöka lista ut hur kvällen/natten var, vilket ni inte lär göra men de är ju värt ett försök.. eller nå.

jaja, nu väntar svenska novellanalysen.

adjö

//e.z

ojsan

Dålig uppdatering från min sida.. inte för att jag tror nån bryr sig men iaf.

Veckan har bara skitit sig TOTALT fyfaan.. jaja kom ju hem igår och då var jag med Brudarna <3 fan vad härligt att vi är alla igen, jag har saknat det! Var iaf och käkade tacos hos Josse, fett nice.

men före det var vi hem till mig och pussade på hästarna, måste ju bara lägga ut en fin bild ;)
<3
bästa!


.

Dagen började med stalltjänst, gick väl bra mockade åt hästarna och blandade mat typ. Sen var de ridning som stod på schemat, hoppning dessutom. Fick Titiyo och hon var då lika fin som alltid, ska tydligen vara lite tittig men det märkte jag då inte av :p fick även mkt berömm av Eva vilket oxå kändes bra eftersom jag nästan bara ridit Elma dom senaste åren. Och så har jag ju inte hoppat högre än typ 50 kanske? på vääääldigt länge, hoppade bara dock 75.. men för mig som egentligen är hopprädd så tyckte jag ändå själv att jag gjorde en hyffsat bra insatts på hästryggen ;) haha.

nåväl, ska väl med sandra till stallet senare skulle jag tro.

//e.z

ännu en gång..

Jag har gjort det igen! usch usch usch, vet som inte vad jag ska säga men orkar iaf inte skriva nå mer..


//e.z

skola ännu en gång..

Dagen började som vanligt med uppstigning kl 07.30, och för ovanligehetenskull så var jag PIGG! jag fattar inte hur det gick till.. men nått mirakel hade väl inträffat tänkte jag. Sen visade det sig att jag hade sovmorgon till 10.05 -.-' och där satt jag pigg som en mört i soffa då Jossan kom upp och frågade vad jag gjorde uppe.. jag insåg sen efter att jag bestämmt mig för att gå till frukosten att det inte var nån idé att gå och lägga sig igen. Satte mig framför en dator och tog tag i nå skolarbete ist.

Stuga, stod som första lektion på schemat, gick snabbt och smärtfritt igenom den lektionen i datasalen (som vanligt) men för en gångsskull så jobbade jag faktiskt! duktigt av mig, eller hur? ;) Sen var de lunch och efter det traktor körning som jag har hållt på med enda tills nu då jag bänkat mig framför datorn ännu en gång. De gick väl rätt bra att köra traktor och jag fick med mig isafisa som sällskap.. lite trångt var det ju men det gick.. (läs hennes blogg! Isaaawannabe.Blogg.se) jaja, där ett tag trodde vi typ att våran sista stund var kommen.. eller nått. hehe

ikv äre Piteåååååå som gäller!

//e.z


min häst är bäst!

yepp de är hon!

var och red på banan med amanda och Dibbe. Hoppning på schemat! Hoppade kombination och bara nå enkel hinder. Elman var sååå fin hoppade allt i galopp, bedömde avstånden rätt och de vi hoppade i trav landade hon sen i galopp vilket är stora framsteg för de har hon inte gjort tidigare. Man märkte hur kul hon tkte de var för några glädje skutt hann hon med ;)

jaja, ikv vet jag inte vad jag ska hitta på, blir nog försöka ta sig ut till Hertzzzzzzzz.. :)

adjö.

//e.z

och ännu ett möte..

yepp och mer än så säger jag inte.

rätt chill dag idag, hände inte så mkt och alla lektioner har flytit på bra. Kan ju inte säga att man har jobbat så mkt men kan ju bero på att vi int haf nå att göra. jaja, sköthäst idag var faktiskt skoj för ovanlighetens skull, brukar alltid suga röv men hade Lea som sa åt oss vad vi skulle göra så de vart primaskinka alltså!

Imorgon far man hem, då får jag se hur det har gått för mamma med Cheesecake och Prinsessan Marion. Om hon har skött mockning och borstat dom små liven ordentligt. Elma har även blivit skodd igår till och med, även vac! fett jävla nice! så i helg är det bla, hoppning på schemat :D

jaja, slut för mig,

adjö!

//e.z

nu jävlar!

nu har tränadet börjas ta upp på allvar! hela 2 dagar har vi varit och tränat! fan vad duktiga vi är ;) hahaha.

jaja, får se hur länge de håller..

orkar fan inte skriva nå mer.

//e.z

Sovmorgon

yepp precis som rubriken eller vad man nu kallar det lyder så hade vi sovmorgon idag, iaf jag och mina vänner från 1Hä. Eller inte Cajsa och Matilda för dom är lite små mobbade och hade inte gjort klart allt i NK:n. Vilket till och med jag gjort! hehe. Duktigt av mig känner jag. 

Iaf skoj att vara tbx på Grans, inte för att skolan är kul eller nå men att få träffa alla trevliga människor igen och bara umgås, komma bort från Luleå ett tag igen, det behövs!

Idag blir det å följa Sandra till affären, hon ska väl tjocka eller någe sånt ;) funderar även på att gå en promenad, MINST 1 timma. Känner att jag måste bränna kalorier! satan vad fet jag är alltså.. Fast jag har faktiskt varit väldigt duktig under lovet och endast ätit godis 2 ggr! (det var i samband med att jag och maria hängde gäng) höhö. och då kan det inte hjälpas.

jaja, nu ska jag ta och försöka få nånting gjort under denna lektion.

Adjö!

//e.z

typ tråk,

jag har så förbannat tråkigt, mor min har främmande och har även druckit. skulle egentligen vara med linnéa men hennes päron hade självklart druckit dom oxå. så de sket sig TOTALT! jag tror fan inte jag har haft så här tråkigt på väldigtväldigtväldigt länge. jag menar en lörd kväll då ska man fan inte sitta hemma och stirra sig less på datorn eller tv, nää det funkar inte i min värld lix.


jaja, annars hare varit en trevlig dag som även idag spenderats i stallet, tränade NH med trostan och joinade lille john och nicolé som även dom tränade ^^ trostan har nästan lärt sig buga ordentligt nu! och vet ni, vi har bara tränat idag ;) haha.


adjö!

//e.z


nanana

tråååk och väntar på att maria a ska ringa. ska fara ut en sväng idag hade vi väl tänkt. känns som att det är vääldigt längesen nu :O fast de äre nog int.

jaja, mina hästar var så söta idag. fick några finfina bilder på min vänner. hehe. vad skulle jag göra utan dom?

Igår var de även glada miner från min sida, Luleå-Frölunda 5-1! HAHA! sug på den ni.

pusstjaao.

//e.z

vad skulle jag göra utan er? ni är allt!

Hundjävel!

Hundjäveln bet mig idag och satan vad sur jag blir på han, så förbannat ouppfostrad och allmänt jävla störd!


//e.z












(fast han är ganska söt ibland) 

:)

Igår vare riktigt trevligt, jag och Linnéa for ut i skogen och skrittade hästarna, guuud vad längesen det var vi umgicks bara hon och jag. Mkt trevliga samtals ämnen mm ;) haha. jaja måste göras om innom kort!

Idag vart de ridbanan för cheesecake och Kamelen duktiga var dom båda två ^^

Robin Hood, Princessan Marion, Lille John och Kung Arthur är bäst! <3 haha


Äntligen!

Igår, alltså den 3/3 hämtade vi hem hästarna! Trostan fick flytta från sina isis polare ute i boschen, lite trisst måste jag säga men han verkar inte misstycka än iaf ;) han skötte sig alldeles utmärkt i transporten. Stolt man blev då eftersom han bara åkt transport 1 gång tidigare. Elma red jag hit och hon fattade typ ingenting.. konstigt ställe tyckte hon först men sen insåg hon vilket trevligt sällskap hon skulle få och gjorde sig fort hemmastadd.

Idag släppte vi ihop dom för första gången, gick super bra dom kollade runt i hagen sprang en sväng och sen ställde dom sig båda två och åt! haha. skönt att man har två kloka och snälla hästar som inte gör så mkt väsen av sig. eller jaa.. trostan är väl inte så diskret av sig alltid, men han kan inte hjälpa det ;)


kronan city!

så var man tbx på kronan! man blir som på bra humör utav att var här. :)

kronan city!

så var man tbx på kronan! man blir som på bra humör utav att var här. :)

Det går aldrig som planerat

det var ju som sagt planerat att hästarna skulle komma hem idag.. men som vanligt sket sig det hela, satan så less man blir. jaja inget att göra åt.


//e.z


Badanka?

var hos heute tanne igår och myste på med brudarna, trevligt som fan vare och jag har verkligen saknat de där!<3 fina presenter fick hon oxå ;) 


nåväl, var till stallet idag och red Dayz eftersom LG är borta den lilla korven! iaf nicolé var nervös över att Dayz typ skulle döda mig eftersom hon gjort några försök med henne vilket inte är så jävla nice! jaja vi överlevde allihop och hade en trevlig tur ^^



you are my sweetest downfall.

//e.z

jag vet som inte vad jag ska göra..

jag kan inte hjälpa att det inte finns nå andra känslor än bara vänskap.. du måste försöka acceptera det. jag orkar inte med de här.

//e.z


RSS 2.0