Robban träning

nu ska jag och min kära häst sätta igång med träningen på allvar, idag blire andra robban träningen och fler lär det bli!

men nu gott folk äre väldans brådis, börjar halv åtta och det tar 20 min och göra hästen och 15 att rida dit...

adjö!

//e.z

nu äre så här..

att skolan har börjat och jag har överlevt dom första dagarna. har dock bara sovit på Grans 1 dag sen har jag övernattat hos mina käraste vänner.

men nu ska jag och KM kila till hennes och isas lägga och chilla biff.

adjö.

//e.z

örnäset

nu äre så här gott folk att jag ska bege mig ut och mata odjuren sen bege mig mot örnäset och finis cecilia! (intresseklubben antecknar, eller hur!?)

nåja.

adjö.

//e.z

Oh vilken härlig da´

Idag har det ju faktiskt varit sommarvärme, nästan iaf. typ 27-30 plus i solen men det blåser typ kallt. Fyfan för hösten! ursäkta. men antingen vinter eller sommar, inte vår eller höst, det klara man sig bra utan.

Nåja, Robban träningen som var i förrgår gick väl hyffsat, hoppade dock bara typ 60 cm och Elma ides inte ens anstränga sig. Men han var ändå bra och sa hur jag skulle göra för att få henne bättre på hindrerna. Och sen så tyckte han att Elma var väldigt fin för att vara varmblod och vi fick mkt beröm :) det värmde i hjärtat kan jag säga, vad stolt man blir över poahästen sin som man dessutom har ridit in och utbildata själv! (inte för att skryta..) ;) hehe.

nåja, planen för kvällen var kallax, men det blev inget av det så får väl se vad som händer.

Imorgon blire pite-älvsbyn-boden och sen boden-älvsbyn-ökx! (y)

//e.z


Nicolé!

om det nu är så att du läser det här idag så tar jag hem hästarna till mig eftersom det är någon eller några som är och tjuvrider. Sen får vi väl bestäma hur vi ska göra sen då du kmr hem men jag tänker inte ha kvar mina på det betet och kan ju inte lämna lilla kamelen själv.

Tänkte bara så du vet så du inte får en chock då du kmr hem.

//e.z

Hurtigt värre!

idag har jag startat min träningskarriär, jag och maria drog på oss träningskläderna drog med oss hundarna och promenixade runt sjön. Det blev en lite längre tur än bara runt sjön och vi var väl hemma igen efter en sisådär 2 timmar (; Hurtigt det kändes! haha.

meen, idag händer det väl inte så mkt skulle jag tro. Ska fara och hålla lektion för annniie och linnéa hade jag tänkt. Men först måste jag städaklart rummet och packa. För nu beger jag mig mot det så kallade bajsbylandet!

adjö

//e.z

hösthösthöst

det är ju fan deperimerande! kallt som fan är det ute och regnar mest hela tiden tkr jag.

nåväl, kamelen har bara skött sig fint nicole!

Elman fick gå ett hyffsat hårt dressyr pass på banan idag. Hon skötte sig fin fint och var faktiskt väldigt mjuk. red även på graman en sväng vilket hon blev lite upprörd över men annars var hon goooode fin min lilla prinsessa! (;

nu måste man börja bege sig mot kvantum för att inhandla maschmallows (stavning?) för det blir mysgrillning med flickorna små :) puss!

adjö

//e.z

Home

så var man hemma igen efter en liten tripp till älvsbyn. Isa har ju då hunnit bli 18, eller idag rättare sagt har hon blivit en stor flicka. Riktigt riktigt trevligt har vi haft. Handduksparty, har ni hört om nått sånt förut? det hade inte jag heller förrens isa kom med den fina idén. Bilder kommer på fb kan jag lova ;) haha. 

Nåja, hinner inte skriva mer nu, ska bege mig och mata hästar samt att kamelen ska få komma ut en snärt (:

adjö

//e.z

10/8

jävligt seg dag idag måste jag säga, gick upp där kring 14-15 tiden och hade då sovit typ 11 timmar kanske. Trotts det har jag typ inte hunnit med nå känns det som. Gick och mötte cecilia, vi satt på en bänk och chillade hårt utahelvete sen begav jag mig hemåt med tunga steg, städade mitt rum och begav mig till hästarna.

Skulle rida en sväng i skogen med amanda och Dibbe men det sket sig för det började regna och åska. Trodde där ett tag att blixten skulle slå ner i nån av hästarna. haha. 

Så alltså nicolé, din häst fick vila idag, kände inte för att bli träffad av blixten och det gjorde inte hon heller. 

Hoppas du har det bra i turkland? Tycker du ska slänga iväg en kommentar eller ett mail ;)

allt för idag. Eller nää vänta nu! imorgon drar jag till ä-byn och chillar med fisa och KM. 

såå byebye bitches. 

Godnatt


//e.z

bababim boom boom

jag har typ damp just nuuu, jag är så jävla rastlös så det finns inte! men maria prata om att vi skulle ut en sväng så hon får rädda min kväll! 

nåväl nicole, red kamelen igår i skogen gick finfint, tog det bara lugnt, rätt varmt och kvavt så. Men hon jobbade på fint ändå. Idag red jag med amanda och dibbe på banan. Kamelen var till en början lite tjorvig och la iväg 2 bakutare, men sen skötte hon sig hur fint som hellst och började verkligen jobba med bakbenen, typ en sån där WOOOW upplevelse, en sån spec känsla som man bara får av dessa underbara "ridtravare" nicole och andra med varmblod fattar vad jag menar ;) haha.

 
kamelen hälsar nicolé! 


 (och hon saknar dig redan tror jag bestämt)

//e.z

Hp

Idag har det väl inte hänt allt för mkt, somnade sent eller kanske man ska säga tidigt och steg upp sent. Sen begav jag mig på bio med papi, petra och bror. Såg på Harry Potter och halvblodsprinsen, det var faktiskt rätt bra.

Nå kanske man ska ta och bege sig mot hästarna. Kamelen ska få komma ut på en tur i skogen så blir hon nog glad. 

Och nicole, läser du det här så uppdaterar jag senare ikv om hur det gick ;) 

adjö.


//e.z

(y)

Dagen började med att min far väckte mig typ kring nio tiden, vilket sög röv är det sommarlov ska man sova länge, hellst hela dan så man får ångra sig sen för att man inte hinner göra allt man tänkt sig och sitter vaken till 5 på morgonen. Men det är värt de (y) nåja, anledningen till den tidiga uppstigningen var att vi skulle fara ut med båten, eftersom jag knappt spenderat nån tid med min kära familj så kände jag att nu får jag ta tag i det här offra lite tid för dom. 

okej.. det där var väl inte riktigt heeela sanningen, egentligen var det så att min far hade bestämt sig för att jag skulle med vare sig jag ville eller inte så jag hade inte så mkt att säga till om. Men trevligt var det då vi väl satt där i båten, jag, papi, petra, bror, farmor och farfar. 

Det hela hade kunnat sluta illa då farmor helt plötsligt stupade framåt så muggar och tallrikar flög ner i vattnet, även hon var på väg att trilla från bryggan men landade som tur? var inte i vattnet. Kommer inte ihåg senast jag skrattade så mkt med min kära familj. Trodde jag skulle dö för att jag hade så mkt kramp i magen. Som tur var gjorde sig farmor inte illa och vi överlevde båtturen allihopa, vissa med blåmärken och stickor, andra inte.. 

nä nu kan jag inte sitta här längre.. hästarna väntar.

adjö

//e.z

Boden

där har jag spenderat dagen, brukar ju vara trevligt att fara dit men på senaste tiden har det ju bara varit tråkigheter så det har ju inte varit allt för lockande att bege sig mot bodens kommun. Idag var en sån där interoligdag.. Gravsatte morfar, känns som skönt att ha fått det bort gjort på ett sätt, men det är som helt ofattbart att han inte finns längre, tror inte jag har fattat det riktigt än. 

Sen på lördag är det ju begravning igen, precis 2 mån sen morfar.. och den här gången för mormors syster.. inget man ser framemot precis. Men sånt är livet, tyvärr lär man sig ju inte leva med näras bortgångar utan det är lika tråkigt varje gång. jaa hur jag nu formulerade det där vet jag inte riktigt, men det blir nog bra.

nåväl kvällen har varit grymt jobbig på vilket sätt kan ni få klura på, men nu är det bra. jaa gott folk, just för ikv kan jag faktiskt säga att det är FETT bra tummen upp för det (y)

Adjö och sovgott.

//e.z

LK 09 säger jag bara!

nå det var som ett tag sen jag skrev. Det kan inte hjälpas har varit fullt upp alltså.

ang det jag skrev i senaste inlägget så äre så att anna har börjat sköta elma, helt underbart kul och bra det är!

nåja, trotts några små missöden under lördagen, som vi dock inte ska gå in på, för det är sånt man bara vill glömma och låtsas som att det aldrig har hänt.. så har helgen varit kanon! Trevligt folk och hyffsat bra drag under lulekalaset måste jag säga. 

Måste även passa på att tacka olle.. han förstår vad jag menar, antar jag då. eftersom detta hänger ihop med det som står ovan så kan jag ju inte skriva varför jag tackar honom, men det viktigaste är att han förstår.

vad mer kan jag skriva förutom tack för en trevlig helg folket, och Godnatt!

puss och adjö.

(om det blev ett inlägg som är väldigt osammanhängande så skyller jag på att tröttheten börjar ta ut sin rätt)

//e.z
slänger upp en bild oxå. gulle nicole och äckel jag inne på kafelino.

RSS 2.0