jasi..

Den här helgen har väl inte varit allt för lyckad måste jag säga.. bråk och massa skit. Är förbannat besviken på dig måste jag säga.

jaja, idag vare hockey och luleå KROSSADE Brynäs :D jävligt bra match och hyffsat tryck i klacken måste jag säga! Det roligaste som hänt i helgen alltså förutom att sandra var här och hälsade på ^^

//e.z


tack och adjö.

nåå sandra for nyss hem :( bajs på henne! men trevligt hare varit :D

jaja, nu blire inte att uppdatera på några dagar, bajs på det oxå!

puss

//e.z

elegi

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst  
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring




Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn.
Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen.
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen
Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Home sweet home..

eller? hem till luleå idag, blir och fara till mamma.. jaja sandra följer iaf med och stannar till imotgon ^^ hihi. trevligt trevligt. får se vad man hittar på i luleå stad men det händer ju inte allt för jävla mkt där, och tyvärr så är det ju torsd så blir nog inte att fara ut och snurra nå.. men vi får väl se. Ska iaf dra med mig sandra till stallet en sväng för hon måste ju få se fin elma B <3 inte för att jag tror hon har så mkt emot det? eller? ;p


nåå kvällen igår spenderades i bengts ladugård, kan väl inte säga att det var nån hit då dom var lite lagomt små suriga, varför det vet vi inte. Det enda roliga var ju att vi fick se på hur det gick till när dom verkade klövarna på kor, rätt facinerande måste jag säga, går lixom inte beskriva hur det gick till, man hissade iaf upp kon på nå jävla sätt. haha. sen for vi och hälsade på katrin och hennes vänner på lauri.

på lörd äre hockey längtar som satan! fett nice skre bli! sen blir det väl fara ut en sväng och träffa nå folk med maria skulle jag tro :)


puss och adjö!

//e.z

Onsdag

igår var jag duktig och gick och la mig redan kl 22.00. rätt bra för att vara jag som annars brukar gå och lägga mig vid typ 2-3 tiden (a)

jaja, idag har det som vanligt inte hänt allt för mkt, hade stallet på morgonen här på Grans så det blev att ta ut hästar, mocka bajs, spåna och sen dekorativ hästvård, vilket innebär att vi ska lära oss knoppa manar, linda ben och lite sånt. Sen vare lunch inte nån hit direkt men klämde i mig nå makaroner.

jag känner att idag är en sån där dag som snart kommer flippa ur totalt är så jävla överspeedad men har ändå ont i skallen och lite så. menmen det är sånt man får leva med.

Ikväll blire å fara till bengan med jossankossan och mjölka och snacka skit ;) haha. trevligt trevligt.


och bara så alla vet har jag ett otroligt bra pokerface! det kan matilda intyga!

//e.z




Det är inte så svårt som du tror, jag vill bara att du ska veta det. Och att även fast att det kanske inte märks så gillar jag verkligen dig..



raaaawr ;)

idag har det väl inte hänt allt för mkt. Lite små skoj på affären då jag och jossan kom till kassan så kände vi en uuuuuunderbar doft av Jean paul! raaawr! haha ;) då tänker man ju bara på en person, eller vad säger du? ;) det tragiska var ju att det var kvinnan i kassan som luktade.. ajsingen bajsingen. jaja kvällen skall spenderas här framför datorn och tv:n skulle jag tro samt umgås med mina sneeela vänner, hade även ta tag i pluggandet inför traktor provet.

puss!

//e.z

Nonevill seee nununununununununununununununununununununununu!


jag vet ingenting just nu..

vad ska jag egentligen ta mig till? vet inte riktigt vad jag ska tro om vissa människor. är det så som jag hört och även har fattat själv på nått sätt, kommer jag bli riktigt jävla förbannad, ledsen och besviken. Vet inte vad jag vill med mitt liv ens en gång, ibland känns det som att man bara vill lägga sig ner och bara somna och aldrig vakna igen, just nu är en sån period eller vad man nu ska kalla det. jag orkar fan inge mer snart, bara massa skit.

//e.z

YEEES!

äntligen en efterlängtad vinst mot ssk med 5-0! :D

nåå ikv blir det att umgås med mariiia :D

Hemma igen..

eller om man nu kan kalla det hemma, sitter mer bestämt hos maria just nu ^^ nog för att det typ känns som hemma. Maria är en sån där person som får en på bra humör :)

idag så kom man till lule igen, kändes lite meningslöst att fara till grans för endast 2 och en halv dag.. menmen trevligt och träffa bruuudarna igen ;) igår satt vi mest bara å drack te samt spelade Familje Geni, och jag kan ju då informera om att jag såklart var bäst... efter som att londons huvudstad ÄR frankrike (a) det är inte lätt när det är svårt.. trevligt var det och där kring ett tiden fick vi manligt besök av nån Ante!? kanske han hette. Trevlig prick det där.. nåå gick och la oss där kring 3 så nu är man gode trött, men har ändå hunnit gå en sväng på stan med sandra :D

ingen annan än jag som blir less då folk ska hålla på och demonstrationer? visst det kanske är för nått bra men idag så vet jag väl inte vad jag tyckte, det var typ nå om Gaza (stavning!?) och om att dom krigar och blabla, men jag förstår inte det där med att stå och skrika på stan om hur svårt dom har det när det inte leder till nånting, det är ju inte så att det kommer bli nå bättre bara för att sisådär 30 pers står och viftar med flaggor.. jaja.. lycka till ni gör det för den goda sakens skull!

puss å kram ^^

//e.z

Rama lama ding dong på er fuckers!

hade matte prov idag, procent -.-' trodde inte jag skulle klara det men visst gjorde jag det :D med hela 2 p ;) hahaha. nåja nöjd är man iaf.

nu sitter man i datasalen och hör bara en massa knapprande från andra datorer, vid min sida sitter isafisa och uppdaterar sin blogg som man snart ska läsa, brukar stå många intressanta saker som kan vara bra att veta. 

Det bästa inlägget måste ju nästan vara det från då dom varit i arjeplog.. dom verkade ha haft jävligt skoj, ett tag iaf, sen ska jag inte skriva nå mer om vad som hände. Men dom verkar inte vara så pepp på att fara tbx!? :O konstiga människor det där.. inte för att det var nån nyhet. hehe.

nåja, ikv blir det mest troligt att fortsätta umgås med dom som jag även dela datasal med, det vill säga, mimmi, isafisa, KM och tess. Trevligt trevligt!

har även hittat en MYCKET bra låt som fastnat i skallen -.-' tack isa!





jag säger bara en sak.. Rama lama ding dong på er fuckers ! ;)

//e.z

 hihi


1/1 2009

nå en dag sen på att uppdatera men det kan inte hjälpas ;p nyår har inte varit så här skoj på väääääldigt länge, var fyllechaffis med maria ett tag sen for vi mest å snurra i stan och stod nere på brass å pratade med lite trevligt folk. skoj vare. blev ingen sen kväll, for hem vid 2-3 tiden för maria var trött å så =)

jaja, tack för en trevlig kväll folket ;)

//e.z

RSS 2.0