det är fan fint!

Yepp nu jävlar är.. jaa vi kan säga den, trotts att det inte är en den på G igen! Det är fan fett fint, gud vad glad jag blev nu! Det här blir fintfint, för mig, elma och den! ;) Nå mer berättar jag inte, men folket kommer snart få veta.


hejhej hallå

vad händer i lådan?

Här händer det inte allt för mycket, kom just hem från poahästarna. Var ut en sväng med linnéa och Duggan. Barbacka. Det gick som bra trotts att Linnéa höll på att åka av på vägen hem, har man väl börjat skumpa, då äre kört! Jag som red bakom L och D höll på att skratta ihjäl mig tills dess att även elma bröt av till trav och körde sitt eget rejs medans jag klamrade mig fast för livet typ.. nä nu ska vi inte gå in nå mer på det. men ingen av oss trilla av kan jag ju skriva iaf.


Vad mer ska man skriva? finns typ inget.. Joo, jag har äntligen fått bilderna från då vi var och badade med hästarna. Här kommer några.




 Den här bilden får av sluta det hela.

Adjö.

//e.z

som i en gammal sång

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på veronica maggio, men vid den här tiden på dygnet kan man ju inte förvänta sig annat än att få sitta ensam och loda vid datorn typ. 

Idag har det inte hunnit hända allt för mkt, fika hos cecilia, rastat hunden x antal gånger, medicinerat hunden, matat den, varit på middag, suttit vid datorn, sovit, och varit hos hästarna, varit med cecilia igen. Var med amanda och Dibbe på ridplan elma var piggelin men faktiskt fin! och vet ni, jag är stolt över hästen min som trotts sin VÄLDIGT dåliga galopp gjorde SKÄNKELVIKNING I GALOPP!!!!!!!!! sug på den ni :D då vart jag lycklig! så fin hon är alltså.

och sen är det andra spännade saker på G, men sånt som man inte kan skriva här för jag vet ju inte vilka som läser. Meen en vacker dag kommer ni få veta. Och jag hoppas så innerligt att allt blir bra! skulle vara super för både mig elman (:

finaste cecilia, hur skulle jag klara mig utan dig?



adjö och godnatt

eller kanske godmorgon?

//e.z




Grattis,

till finaste cecilia!

hundvakt idag, inte allt för skoj för det innebar en tidig morgon och sitta hemma hela dan typ. Meen får hoppas på att mor min kommer hem snart. Tills vidare får folket roa mig på msn och så passar jag på att ladda upp bilder på bix och bdb (y)

Ikv ska jag förflytta mig mot kronancity och vakta roffe. Far och petra ska fara ut med båten så då får jag aggera hundvakt även där. Trotts att han är 13 år roffelilla är han inte lättare än en valp att ta hand om, han gnäller och kissar inne även han! och vem får springa i hela lägenheten och torka kiss? joo om inte jag. usch. Men han är söt ändå.
Radar.Puppen :D

Bad och en fyra timmar lång tur (y)

Vi överlevde badet med hästarna smärtfritt igår trotts att Linnéa och Nicolé (speciellt Linnéa)  hade lite svårt att hålla sig kvar på hästryggen ;)  Träffade bara på 1 sur gubbe, och det var inte samma som tidigare år, det här var en annan som faktiskt inte var lika sur, hade för säkerhetsskull dragit med far min och han löste situationen perfekt! (in genom det ena örat, ut genom det andra) (y) enligt gubben bär hästar och människor på samma smittor.. akta er för svin influensan barn!

hela turen tog väl en 4 timmar. men trevligt vare. haha.

adjö

//e.z

Trevligt!

Hrlgen har varit trevlig med Jossankossan och annat trevligt folk :)

Tänk att man kan börja må så bra bara av att få träffa lilla jossan och fara till arjeplog. Är det inte fantastiskt?

//e.z

Nästa destination- Arvidsjaur

Imorgon blire att fara till arvids och hälsa på kossan :D nice de ska bli, har ju inte träffat flickan på flera veckor :o men imorgon, ja då jävlar är inte arvids säkert längre! haha.

Nå men blir faktiskt bara där tills på fredag, det vill säga 1 dag, för sen beger vi oss mot arjeplog. Fint det ska bli det oxå! Jag har sagt det förut och säger det igen, finare place är svårt att hitta. Alla är så underbart trevliga och snälla :) jag ska nog minsann flytta dit ;)

Har även hunnit vara med nicole en sväng, hjälpte henne då hon skulle slinga håret. Har dock inte sett resultatet ännu. Men det blev nog finfint (y) Var även hurtig och promenixa med hästkräken mina oxå, var nog ute HELA 40 min, det ni! hehe.

Nåväl,

Adjö och räkna inte med ngn uppdatering förrens tidigast söndag! (och då kan det bli riktigt intressant)

//e.z

stan

Yepp, idag blire stan en sväng med cecilia och mest troligt nicole :) Trevligttrevligt. Uppdaterar nog senare.

puss och adjö.

//e.z

lesslesslesslessless

ibland blir jag bara förbannad på mor min, här har man suttit hemma i princip HELA jävla dan och tagit hand om hennes hund. Och när man ber om att få fara iväg en sväng, nä då jävlar då ska man sitta hemma hela satanskvällen.


JAG BLIR SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT BLI BEHANDLAD SOM ATT JAG VORE 5 FORTFARANDE. Ge dig förfan.

//e.z

;/

Först morfar och nu mormors syster..

Vila i frid villi<3

Elma B


sandtaget

Var ute och red med elin idag, det var som ett tag sen kan man som säga.. Trevligt vare och jag kände riktigt hur mkt jag har saknat henne! Vi for till sandtaget och busade på i sandbackarna hoppade några skutt och jag höll på att flyga åt helvete då elma helt plötsligt pallnita på ett "hinder" som kanske var 30 cm högt -.-' fjantig häst man har. MEN jag höll mig kvar. Sen hade hon typ damp heeeeeeela vägen tbx och sprang i sidled. haha hon är gode söt ibland.


nåja ska ta tag i mitt rum och sen bege mig mot mor min.

Adjö.

//e.z

fett fin kväll!

Med bästa cecilia! Var en sväng till mjölkudden där hennes klass hade partaj. Vi hängde där ett tag, men sen begav vi oss till nått annat place,även där vare trevligt men det spårade lite efter ett tag kan jag bara säga. Men trevligt så länge det varade!

Cecilia B, vad skulle jag göra utan dig? 

matilda OCH tanja på besök.

matilda lämnade mig ju igår en sväng eftersom hon skulle ut och partaja. Men nu är hon här igen och har även tagit med sig hunden! nu undrar ni säkert hur hon fick hit den men det kan ni gott få undra över.

Ska dra oss ner mot stan på nå tag och möta upp km's vän emma och luncha med henne. Trevligttrevligt och jag känner att magen börjar kurra!


Adjö.

//e.z

kanske?

jaa kanske löser det sig? jag hoppas då det iaf.. får väl se vad som händer efter söndag,

KM på besök

så äre minsann! nu är hon här. Kl 09.55 anlände hon till busstationen i luleå. Medans jag själv kom dit typ 30 min senare..... oooops ;) 

Vi har som hunnit med mkt idag, eller mkt och mycket men vi har hunnit med stan, sett på en UNDERBART bra teater, stallet, bakat, bara suttit still, och sist men inte minst varit ute och snurrat en sväng i stan med maria. Började såklart regna men det var som trevligt ändå. Nu har vi tagit oss hem och har just käkat nå mackor och druckit juice tänkte jag skriva men det har vi inte alls gjort. (-juicen) menmen de var som nice de med. 

jaa vad mer ska jag skriva? Jooooooo, jag har hittat en tunika på gina som jag ska ha när jag far och hälsar på jossan hade jag tänkt :) 

nåväl det var väl allt för idag.

Adjö.

//e.z


DAAAAAAMP

KM ditt lilla äckel ÄLSKAR DIG!! PUSS! (L)

Nu äre ju så här att korven kommer hit imorgon och gör mig sällskap! fett fint det alltså.


Södrahamn

Gårdagen spenderades med Nicolé. Var först hos hästarna och lodade oss men begav oss sedan hem till henne. Satt ett tag framför datorn tills dess att joseph ringde och tyckte vi skulle komma till södra eftersom han aggerade båtvakt. Vi begav oss senare dit efter ett litet klädes byte, satt ungefär i stallkläder fortfarande sisådär kl ett mitt i natten;) nåväl, begav oss ner mot våra ädla springare, (bettan och knut kan vi kalla dom)  då vi plöstsligt inser att shit, bettan mår inte så jävla bra.. men nicole offrade sig och tog bettan under sina vingar, eller ska man säga skinkor? och så trampade vi iväg. Efter ungefär5 min strejkade bettan och fick fort ett nytt smeknamn, Cpcykeln. Taskigt men jag menar hon var ju taskig mot nicole och gick sönder! så knut fick bära extra tungt men det hade han inga problem med! 

När vi väl var nere vid hamnen visade det sig att det var fler än bara joseph där, bla en VÄLDIGT pratglad gubbe och sen så även josephs vänner som inte var allt för nyktra. Men det är ju trevligt ändå (y) placerade oss i han och hans familjs båt, (goode nice var den) men efter ett tag började folket röra på sig och jag och nicolé var lämnade åt vårat öde. Hur skulle vi nu ta oss i land? Det var ju nog svårt att ta sig in i båten. Alldeles ensamma var vi och visste inte vart vi skulle ta vägen. Nästan så man ville ringa mamma och gråta en skvätt.. Okej, där ljög jag. Men vi blev faktiskt lämnade då J skulle gå en vända runt hamnen. Vi blev less efter ett tag och drog oss mot nicoles andra vänner innen i stan som tyvärr höll på att dryga/dissa eller vad man nu ska kalla det. Efter mkt och och men så kom dom iaf ut och pratade ett tag. Sen vare bara hem till N och sova.

Vad mer kan jag skriva? Min häst är typ cp i skallen och just nu är hon väldigt billig. Så vill du ha en cp häst kan du alltid ta och slänga iväg en kommentar!

Adjö och godnatt!

//e.z

JUST DET! Nicolé, jag väntar på att du ska lägga ut bilden på båten så jag kan sno den av dig!

kan ju även slänga upp en bild på nya hunden. Även kallad Radar.
puppen :D

Sover eller nå

det är planen just nu, att lägga sig och sova. På den underbara uppblåsbara madrassen (y) isafisa har övertagit min säng den jäveln! (inte för att jag själv valde att sova på madrassen, nejnej!)

godnatt och sovgott! 

puss

Adjö!

//e.z

;s

Begravning idag.. usch!

Vila i frid älskade morfar<3


RSS 2.0