Serieledning!

yeees! Luleå-Modo 4-2, vilket innebär att Luleå nu ligger 1 i serien :D fett jävla nice alltså! jag och maria var ovanligt tidiga på hockeyn, men tur var väl det för annars hade vi nog inte fått biljetter.. och då kan jag lova att jag nästan hade börjat gråta :o blev även medlem i Lulefans och bokade skeå resan :D yesyes!

nåå ikv blir det å fara ut på stan och snurra med maria ^^ trevligt trevligt!

Pusstjo!

//e.z
None

Trevligt asså ^^

idag tog man sig in till stan för att möta KM och Isafisa ;) trevligt alltså! lyckades inhandla 2 julklappar på kanske 10 min i 2 olika affärer xD haha, måste vara rekord!? sen när dom skulle skjutsa hem mig så gick det väl inte allt för bra i p-huset..... inget som ska skrivas här tkr jag.. eller vad säger isafisa och KM ? ;) hihi. vi tog oss iaf hem efter mkt om och men, dom följde till stallet och kollade på min vacker hest :D dom for hem och jag drog till plan för å nöta lite dressyr ^^ sååå fin hon var min plutt!

//e.z

Matilda säger:
nej inte alls... de är ju de bästa! the gay way!

Matilda säger:
Kombinerat med incest är de ju de bästa!

Ut å snurra ^^

nåå ikv blir det å fara ut med maria en sväng på stan :D fett nice alltså! det var som ett tag sen nu.

idag har det inte hänt så mkt.. typ skola, våran lärare dampade och dom bjöd på godis ^^ rätt trevligt ändå, och det bästa av allt.. nu är det LOV! :D

pusstjoo!

//e.z


nåå

sitter som vanligt i datasalen, har haft rast ett bra tag nu eftersom vi bara hade lektion i typ 30 min om ens det ^^

har även haft innebandy turnering idag.. jag och jossan var ju helt klart snyggast ;) (bilder kommer) vi förlorade ganska stort,,,, spelade 2 matcher och gjorde 1 mål!! haha. Duktigt av mimmi ^^


faaaan :'(

varför ska allt var så orättvist!? varför just våran lilla snejdan? en häst med stort hjärta, glatt humör och alltid redo för nya äventyr :') varför? varför skulle det vara just hon som var tvungen att resa till trapalandas evigt gröna ängar? jag förstår det inte, och kommer nog aldrig att göra det.. Hon kämpade verkligen in i det sista..

Vila i frid hjärtat <3


If tears could build a stairway and heartache make a lane
I walk the path to heaven and bring you back again...

//e.z

hahaha

simon säger:
Bara för att du är kär i mig :]

Elvira | säger:
Bara för att DU är kär i mig (a)

simon säger:
Klart jag är :) men du är väl kär i mig tillbaka?

Elvira | säger:
Men klart (a)

simon säger:
bra :D


hahaha, du är som rolig du xD

nåå, sitter här och har tråk, som tur är så ringde maria och höll mig road ^^ och sen så är det ju en annan gullig person som skriver sms (a) :D

pusstjoo ^^

//e.z


hej alla barn! =)

Nu sitter jag och elvira hos hennes far. Trevligt har vi det! För det har man alltid med mig ska ni veta! Trycker chips, ostbågar och godis gör vi också, för det är det vi gör bäst! :D Förutom några andra saker ;) haha!

Idag har vi varit och dampat på staden. Telia säger jag bara! eller smedjan kan jag också säga! OJOJOJ. naajs! Inhandlat julklappar och bara allmänt haft oss. Men nu ska vi snart sällskapas av josse och co. Fintdet. Men tyvärr får ju inte elvira sällskapas med mig mkt längre, för imorgon far jag hem! Men en natt får hon allt ;) haha.. Tjilivippen!


// isafisa töa snöa!

^^

nåå sjuk idag oxå.. har suttit vid datorn och sen sett tv, och skrivit med trevligt folk ;) hihi. just nu sitter man och snackar med jossä i tele
, trevlig flicka det där, hon har ju sina stunder då hennes lilla hjärna spelar henne spratt och inte riktigt vill samarbeta med henne, men jag älskar henne ändå<3 bättre människa får man fan leta efter, och hur mkt du än letar kommer du ändå inte hitta nån ;)<3 hihi.

nåå imorgon ska jag följa med linn till skolan :D sen vid elva kommer isa fisa och ska vara hundvakt och umgås, fett jävla nice ska jag säga er :D
isafisa i hennes balklänning ;)
puss å kram ^^

//e.z

:D

nåå helgen har varit riktigt riktigt lyckad! fan vad glad jag är! :D min häst var såå fin och det var längesen det var så trevligt att ligga ute och snurra i stan ;) trevligt folk alltså! hehe.

ikv blir det att fara tbx  till grans ^^ Elin ska följa och sova tills imorgon :D happyhappy! fett nice ska de bli! nåå iaf så ska jag börja bege mig mot bussen nu.. pusstjoo ^^

//e.z

yees!

Igår fick jag sån jävla lust att fara på hockeyn.. skrev med maria och hon var oxå förbannat sugen så satte mig på bussen till luleå ^^ fett nice!

Gaah galet spännande match igår! rätt kasst spel i början men skärpte till sig men blev stressade på slutet men lyckades hålla 2-1! visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, stod typ bara och hoppade och skrek.. x) jaja dom vann och det var huvudsaken! (klacken var inte riktigt på topp heller.. :s )

ikv blir det å vaka x) haha

pussss

//e.z

mvg ohaha!

Dagen började med idrott.. hur fan kan man sätta idrott som första lektin? och dessutom på en MÅNDAG! helvetes trött var man men blev konstigt nog piggare.. undra varför? kan det bero på våran kära gympalärare Tobbe?

andra lektionen var det matte.. gick faktiskt rätt så bra, fick hjälp av mimmi ^^ (tack för hjälpen) undra hur det hade gått utan henne? nu har man arbetsliv med Lennart x) jag och jossan redovisade klart planchen, (stavning? haha) och gissa vad? joo vi fick MVG! det ni. mohaha. HOO!  nu sitter vi i datasalen och gör inte ett skit, var upp till fiket och käkade pepparkakor, marienne godis och mandariner ^^ hehe.

Bara en halvtimma kvar och sen är det sköthäst.. jobbigt.. kan även tillägga att det suger röv sten jävla hårt! blää.

nåå hare fint.

pusstjoo

//e.z

RSS 2.0