Jag vill hem!

nu är det så här att jag faktiskt längtar tills imorgon då man får komma hem. Vill till hästarna och är så sugen på att fara ut en sväng på Elman i skogen eller nöta lite dressyr. Har dock ridit en gång den här veckan, igår till och med men det känns som en evighet sen! och sen är det ju även så att det är typ nå grejs imorgon på stan och på lördag äre ju Lule cruising ;) fett trevligt ska de bli och isafisa följer med även i helgen. Tror snart hon blir lulebo på halvtid eller nå. haha.

Väldans slapp dag har det varit today fast har faktiskt lyckats jobba lite matte, hade nog behövt göra de ikv oxå har ju omprov imorgon.. men får se hur det blir med det.

adjö

//

jag börjar ju tveka

på om det verkligen är sommar!? idag har det varit förbannat kallt och regnat hela dan, inte så värst nice, och även fast man sitter inne så fryser man. kanske skulle man gå och dra på sig mer kläder? :p

nå tänkte fara in en sväng till stan idag men vi ändrade oss ganska fort och så skulle jossan ändå hoppa med adina senare.


Får hoppas på bättre väder till helgen under cruisingen, annars blir jag ju deperimerad.. ;)

adjö

//e.z

sommar

Idag har man bara tagit de lugnt, haft lektion men kan väl inte säga att det har blivit så mkt gjort. Mest bara legat ute och stekt i solen ;) trevligt trevligt. Det är fan sommar nu!


//e.z

hos josse

nu sitter man hos josse och chillar, hon kom på en jätte bra plan, enligt henne sj. Den går ut på att fara till nått öde ställe och lära sig ta hand om sig själv, typ inte ta med sig nå mat eller nå, bara typ fiska. En jätte bra idé låter det som, eller nått... de värsta av allt är ju ändå att hon ska försöka få mig att lämna min käraste ägodel hemma, den som jag bara inte kan leva utan, det låter hemskt men det är sant.. Mobilen! yepp det är typ det bästa man har ;) haha.

nåväl, elma ska iaf få gå dressyr idag tror jag minsan.

adjö.

//e.z

Piteå

Jag och isa drog oss in till pite idag, på CYKEL dessutom! de ni, trodde ni inte om oss va? ;) Shoppade till och med lite smått på Gina för dom som är intresserade. En tunika och underkläder blev de. Isa hittade nå fynd på Lindex. Har även inhandlat en present till Jossankossan som faktiskt fyller år på onsdag! Grattis till henne i förskott :)

Nåväl, vi mötte upp matilda vid halv sex och begav oss sedan och kollade på ett hus, fett nice vare och jag ska fortsätta min övertalning till mor att jag oxå ska få bo där! lär ju inte bi lätt men det är ju värt ett försök ;p

Efter en rätt lagomt lång dag in dah big city of PITEÅ begav vi oss hem på våra tappra vänner, Harald, Bettan och Lille Lennart. Trevligt vare och det hann hända rätt mkt på vägen. skojskoj. en lagom sväng på stan= 5 timmar. Underbart! hann även med en sväng på sunes oxå! hehe

//e.z

Öjebyn-Luleå

yepp, idag far man hem till lule igen. Rätt skönt att få komma hem och sova ut och umgås med allt trevligt folk hemma :) nog för att de är trevlans att vara här på grans oxå med allt folk. Men att få komma hem och veta att man kan sova nästan så länge man vill de är nice!

Är även jävligt rid sugen nu oxå, Elman var ju så snäll och fin förra helgen, hoppas det håller sig nu och vi är på väg in i en bra period.

Trostan den feta korven ska oxå få röra lite på fläsket, måste öva bugningar och stegringar =)

jaja, nu äre väl snart maten och sen hem!

//e.z

just det,

glömde bort att berätta att när jag kom hit i söndags fick ja en chock.. Arthur är borta, mest troligt stulen.. jag saknar honom redan </3


(skulle inte förvåna mig om jag bara lämnat han ngnstans)

//e.z

+44 When Your Heart Stops Beating

I'll be there when you heart stops beating
I'll be there when your last breath's taken away
In the dark when there's no one listening
In the times when we both get carried away
When we both get carried away,


Typ kär i låten :O ^^

//e.z

Elma B

Just nu känns det som att jag och hästen min håller på att komma in i en sån där bra period! Förra helgen gick allt bara skit och hästen hade damp, jag blev arg och hästen blev förvirrad och knäppade sig bara ännu mer. En sån där gång då man undrar varför man egentligen håller på med hästar och känner att man bara vill lägga ner allt och börja köra cross eller nå liknande ist. Men idag kom vändningen, eller egentligen redan igår då hästen faktiskt var snäll, pigg men snäll! Men idag gott folk, idag var hon som en helt annan häst, lydde minsta lilla vink och bara följde med, och galoppen, det går inte ens att beskriva, hon jobbade på i en låg, lång och fin form, riktigt trampade under sig och arbetade med ryggen! Vilken underbar känsla det var.

Hon är bäst helt enkelt min lilla häst.

Elma B <3

//e.z

 Älskade vän.

nanana

Händer ju inte allt för mkt, funderar på om man ska börja bege sig ut mot stallet och mata nå tjock hästar.. kanske även fara ut en sväng och gasa i skogen? drog just upp persiennerna i rummet och insåg att det regnar.. vafan äre här för väder? känns mer som höst än vår.. jaja inget att göra åt, nu ut, tror tjockisarna i hagen är hungriga!

adjö

//e.z

Isa..

DU HAR DYSLEXI! kan ju erkänna att jag tror att även jag har det, men isa är värre.. hon har talfel OXÅ! ;)

inget att göra åt, sånt ni får leva med gott folk.

//e.z


Ny färgat hår

jo det är faktiskt sant! Efter en lång tid med utväxt som varit grå tog jag, jossan, Cajsa, Lennart och arthur oss till affären och inhandlade hårfärg, En kastanjbrun och en blond... ni kan ju bara gissa hur det ser ut nu.. slingor is the shit! (y) Jossan är då skaparen till denna underbara look! (bilder kommer gott folk, ni behöver inte oroa er!) 

nåväl, sitter för ovanlighetensskull i datasalen, här brukar jag ju aldrig sitta annars....... (a) med mitt ny färgade hår och nå andra små lodisar som även är kallade mina kära vänner! Händer väl (somvanligt) inte allt för mkt i den här lilla hålan och inte heller på skolan. Kan informera er om att matte provet inte gick nå vidare bra, bara för att byta samtalsämne för några korta rader.

Nää nu kommer jouren och ska väl börja bege mig ner mot det ÄLSKADE elevhemmet.. nåja, trevligt äre.

adjö

//e.z

och för er som inte fattade det är Lennart och arthur mina och jossans, svarta och gröna, skimmrande och supersnabba CYKLAR! lär väl slänga in en bild på dom oxå här ngn dag, ni får inte missa dom! shit alltså! nä, fortsätter jag skriva kommer det snart spåra ur, orkar inte ens läsa igenom det jag skrivit så hoppas på så lite stavfel som möjligt och inte allt för konstiga ord mm.

OCH en sak till på tal om stavfel.. ISA: det heter DEsamma INTE DETsamma! (i min värld iaf)

Håkan H

av nån anledning har jag hamnat i nån period då endast Håkan Hellström låter bra i lurarna.. konstigt men sant.


//e.z

RSS 2.0