1:a advent ^^

nåå idag har jag och maria varit en sväng på stan, skylt söndag ni vet ;p hittade en t-shirt på gina som jag köpte. Good gone bad :p hehe. nåå inte alls farligt mkt folk men en jävla massa små barn.. -.-' blev gode less då man hela tiden höll på att snubbla över dom.. jaja. sen tog vi oss en promenad hem till mig och nu sitter man här ^^ ska snart packa klart och dra mig mot bussen och fara till öjebyn :D wiiiee.



//e.z

snart smäller det ;)

nåå nu sitter man här och väntar på att få fara iväg till coop arena och kolla Luleå-brynäs, vara av matchen bara blev 3 timmar försenad.. faan! jag som har väntat i flera dagar på att få gå på hockey, och så sätter dom matchen senare.. tror jag måste gråta en skvätt.. 

såå idag har man stigit upp kl 08.15 för att ta på sig kläderna och dra sig mot stallet.. det gick bra förutom att elma typ hade damp.. (som vanligt då sen hon började äta 2 l/dag..) jaja, inget att göra åt, släppte ut dom, mockade, gav dom hö i hagen, gav nytt spån och la hö i boxarna samt sopade stall gången som den lilla drängen jag är. hehe. sen ringde maria och frågade om jag skulle med på stan efter som hockeyn var försenad. (FAN)! hon kom och hämtade mig och vi begav oss in till stan. Maria la undan MASSA kläder medans jag köpte lite nya, super snygga underkläder! :D olala. Maria blev lite avis tror jag ;p haha.

None

Hur ska detta gå?

Hejsan, idag kom min matte lärare John fram och pratade med mig och Jossan om hur det gick med matten och blabla.. Han frågade hur jag trodde det gått på matte provet och jag svarade nått i stil med "nå jag hade väl typ 1-2 rätt!?haha" på skoj tänkte ju jag.. Till svar fick jag "hrm, jaa.. nått sånt.." OJ! Hur gick det till? mama kåmer intä bli klad.. jaja, jag tror nog jag överlever med IG på ett prov, jag har ju faktiskt gjort bra ifrån mig på dom andra! enligt mig själv iaf (a)

nåväl, väl hemma i luleå begav jag mig till stallet, for med Elina och Brooklyn på banan, Elma var huuuuur fin som hellst :D<3 snutte hästen min ;) förresten så går stall bygget frammåt! (y) tak och väggar är på plats ^^

nåå, imorgon blir det stallet, antingen banan igen eller så blir det å gasa i skogen ;p Elma äter ju 2 L HAVRE/dag så hon är lite lagomt överspeedad.. men hon är söt ändå ^^ Även hockey på skemat imorgon ;D<3 Luleå-Brynäs. Fett med spö kommer Brynäs få! öh!

 //e.z

20/11..

och snart bara 1 månad kvar till jul, känns inte riktigt som det då det knappt är minus grader (inte för att jag bryr mig så mkt om det) och ingen jävla snö än! HALLLÅÅÅÅÅ!?!?! vart håller jorden på att ta vägen? kan nån svara mig på det!? jaja, snön kommer väl då den känner för det och så även kylan.

Nåå, i veckan har det varit rätt chill, i mån hade jag djukunskap och lite annat smått och gott.. :p tisdag, kommer inte ihåg vad vi gjorde.. eller joo datakunskap hade vi iaf ^^ rätt chill, jobbade på powerpointen. onsd, ridning som första grej på schemat, fick Princess igen, TUNG SOM FAN I HANDEN! men galoppen satt och hon blev mjuk och fin på slutet :D idag tors, nåå första var det matte prov som gällde.. gick väl inte allt för bra, men jag överlever nog. sen var det engelska, faaan vad trisst! och nu har vi växt och djurliv, ännu värre! jaja, ikv blir det nog chilla gärnet med film och glass ^^  eller jobba.. vad lät mest lockande..? (a) nåå nu ska man fortsätta jobba om FÅR<333333333333333 i mitt hjärta för alltid!

puss å kram!

//e.z

14/11

Nåå nu sitter man här i datasalen med Isa, Matilda och Jossan ^^ Har arbetsliv med Lennart men har inte så mkt att göra så vätar på att få sluta. Hej och hå vad veckan har gått fort alltså! Har hunnit med rätt mkt faktiskt. I onsdags var det ridning.. Hade Princess! fan vad fin häst men STOR och hänger i handen :s jaja, på slutet gick det iaf bättre men fick kämpa som ett as för att få henne att släppa så nu har man lite lagomt mkt träningsvärk i benen :p

I heelgen blir det att rida och umgås ^^ Elma är sååååååå fin :D :D travar i form, öppnor, slutor och skänkelvikning helt klockrent! :D Happyhappy!


Nu ska man dra sig mot maten..

Pusstjooo

//e.z



RSS 2.0